Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért is baj az, ha valaki...

Miért is baj az, ha valaki lesétál 12 kilométert?

Figyelt kérdés
A fél falu azon pletykálkodik, hogy hobbiból sétálni szoktam. Miért olyan nagy dolog, hogy valaki hobbiból lesétál néhány kilométert?

2017. jan. 2. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mert a faluba sok paraszt lakik xdd
2017. jan. 2. 12:06
 2/10 anonim válasza:
100%
Én is falun lakom,imádok sétálni de főleg futni szoktam járni de rám is úgy néznek mintha valami ufó lennék...nem kell velük foglalkozni csak élvezd amit csinálsz ;)
2017. jan. 2. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha ez egy kis falu és te fel s alá sétálgatsz, akkor nyílván hülyének néznek... amúgy én teljesítmény túrázok rendszeresen, nekem van, hogy 50km is megvan 1 nap...
2017. jan. 2. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Én sétáltam már 35-öt is, van, aki 100 fölött is, senkinek semmi köze hozzá.

Engem csak tisztelni szoktak, mert kóruspróbánként van 10 km sétám, télen töksötétben. Pedig jártam már munkába több gyaloglással... Évek óta nem léptek túl azon, milyen stramm és bátor vagyok. Én nem értem.

Vannak érthetetlen emberek, ne foglalkozz velük.

Ha csak ezen pletykálnak, akkor nem is laksz rossz helyen :D

2017. jan. 2. 13:06
 5/10 anonim válasza:
Ismerős.Indulj meg a hátár felé ott tuti nem leskelődnek utánad.Haza felé fog egy két nyulat fácánt meg is van oldva a fehérje bevitel :) Gumicsizmát vigyél!
2017. jan. 2. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy irány a határ.
2017. jan. 2. 14:02
 7/10 anonim válasza:
Amíg nem a mostani melóm volt napi 35 km-et sétáltam. Ha valaki ezért lenéz ez van :D
2017. jan. 2. 17:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Az a gáz, hogy pont a határban szoktam sétálni, s még így is feltűnik. 1-2 kilométeres sétákat szoktam a falu belterületén lesétálni. Egyszer vót, hogy a közút mellett is elmentem, akkor tűnt fel sokaknak a sétálási hobbim.

(Fel-alá sétálgatni nem szoktam.)

2017. jan. 2. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Falun kertes házak vannak. Ha mozgásra vágysz, miért nem a kertben tevékenykedsz, - gondolják.
2017. jan. 3. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Én zsákfaluban lakom, olyan ember akinek nincs itt dolga ritkán téved be...

Igazából ha végigmegy valaki az utcánkon, anélkül is tudjuk ki az, hogy kinéznénk, már a kutyák ugatásából megmondjuk, hogy na ez a póstás, ez az orvos, ez a Szlávi nézi mit lehet ellopni, ez a süket néma gabrovics, vagy épp a "hülye" aki mindig céltalanul lófrál a faluban... lehet pont te vagy az :D

2017. jan. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!