Az mennyire nagy és férfias teljesítmény, ha én húszon éves férfi létemre le tudtam sétálni 10 kilométert egyhuzamban, úgy hogy nem is gyalogolok minden nap?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 21:01
1/10 anonim válasza:
Hát ez még csak azt jelenti, hogy nem vagy lebénulva.
2/10 anonim válasza:
Én ezt nőként is megteszem, úgy hogy én sem gyaloglok minden nap. :)
3/10 anonim válasza:
10 km lesétálása teljesítménynek számít manapság?:D
4/10 anonim válasza:
En 25evesen gyal inarcs 27 km megallas nelkul
5/10 anonim válasza:
Minden egyes munkanap lesétálok ennyit oda vissza pont 12km...
6/10 Cortez70 válasza:
Ez kb a nokedlisemminullaszar szint. 70 éves nyugdíjas is lesétál ennyit.
7/10 anonim válasza:
20 éves koromban a férjemmel a Mátrában 20-25 km-es túrákat nyomtunk, szintén különösebb edzettség nélkül.
8/10 aikiboxer válasza:
5 éves gyerekem lenyom ennyit úgy, hogy közben minden dombot megmász. LOL
8 évesen 10 km-t FUTOTTAM a Normafánál heti 2x.
9/10 anonim válasza:
Én durván ittas állapotan, marihuána hatása alatt, olyan allergiás rohammal, hogy úgy be volt dagadva a fejem, hogy a szemem csak résnyire tudtam kinyitni sétáltam haza lovasberényből székesfehérvárra/emmarózára éjjel 2kor indultam és reggel 9re otthon voltam. Na az teljesítmény mégha nem is egy követendő példa.
Az, hogy egy ép egészséges józan húszonéves le tud sétálni 10 km-t, az nem nagy teljesítmény.
10/10 anonim válasza:
Attól függ, ha a pokemon go-ból tudod, hogy 10km volt, akkor totál férfias :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!