Ha majdnem minden 7végén turázom 10-20 kilométert akkor a Kinizsi 100ast ismbírni fogom?
Mit nevezünk bírásnak... De nem hiszem, hogy ez így működik.
Én is szoktam volt 20-30 km-eket túrázni és amilyen állapotban voltam a végén, nyilván bírtam volna 40 km-t is, de nem élveztem volna, 100-at pedig sosem tervezek, nem szeretek egész nap és egész éjjel menni.
S nagyon nem mindegy, hogy X vagy 5X km. 10 km semmi, 20 teljesen jó, 30 olykor már-már sok nekem, 40-nél többet pedig semmiképp, s 100-nál esélyes, hogy nemes egyszerűséggel lefeküdnék egy ponton és ott maradnék. De ez megint csak rólam szól, mivel téged, ugye, nem ismerlek. De nagyon, nagyon más 20 és 100 km...
Egy-két 50-est gyűrjél le előtte, esetleg egy éjszakait is. Ha azokkal nincs gond, akkor menni fog.
A 10-20 km más kategória, a gyerekeimnek 8 évesen is ment. Ennek ellenére a Kinizsire nem vittem volna el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!