Most kezdtem el futni, a Vivicittán le tudom majd futni a 7 kilométert?
Figyelt kérdés
Kétnaponta futok, olyan 2,5 - 3,5 km közötti távot, 30-40 perc alatt, néhány megállással.
Az egyik bokám egy kicsit fáj a végére, de szerintem az el fog múlni idővel. Vettem egy nagyon jó futócipőt, hogy ez ne legyen akadály. 9 hét alatt fel tudok jönni 7 km-re?
Nem vagyok túlsúlyos, és nem egy tohonya testről van azért szó :)
Talán tudnék többet is futni már most, de egyelőre nem merem feszegetni a határaimat.
2014. febr. 12. 19:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem fog menni, mert azért a 35 perc 3 km nem annyira jó eredmény, ez azt jelentené, hogy majd' 1.5 órára lenne szükséged ahhoz, hogy teljesítsd a távot, úgy, hogy nem lassítasz, nem állsz meg.... ami egy elég magas teljesítmény már (gondolj bele! 90 perc futás!). Ez kb egy fél éves programnak tűnik nekem, ha úgy szeretnéd csinálni, hogy se a szíved, se az ízületeid ne bánják. Bár ha úgy érzed, képes van többre is, akkor mérd le, hogy mennyit tudsz úgy futni (mennyi ideig, min 8,5 km/h-val), hogy a pulzusod 170 alatt maradjon. Ha 35 percen át tudod ezt tartani (úgy h minimum elérd az 5 km-t a végére), megfelelő pulzusszámmal, akkor egy intenzív edzéstervvel együtt még menni fog. Ha nem, akkor inkább nézz ki egy másik versenyt!
2/4 anonim válasza:
(bár persze ez akaraterő kérdése is, ha nagyon megerőlteted magadat az edzéseken és teljes erőbedobással végigszenveded magadat a versenyen, úgy valószínűleg meg tudod majd csinálni, mert azért, mint mondtad, "nem egy tohonya testről van szó"! ;) De én inkább vigyáznék a helyedben, és egészséges keretek között tartanám a megterhelést.
3/4 anonim válasza:
(bocsi, még mindig az előző voltam)
4/4 anonim válasza:
Sikerülhet ! Minden héten ráteszel 500 métert az előző heti távra és 9 hét alatt meglesz bőven a 7 km. Én is szeretnék menni és most 4km-nél tartok ,de érzem ,hogy több is menne, csak nem akarom erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!