Mivel mérjem, hogy hány kilométert mennyi idő alatt futok?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem több 10000 Ft-os órát venni, de fontos lenne, hogy lássam, hogy fejlődök.
Van okostelefonom, de ahhoz meg talán kellene net, hogy menjen ?! Az meg nincs rajta, wifizni szoktam.
Valaki tud segíteni? :)
2013. aug. 23. 12:22
1/8 anonim válasza:
az okos telefonodon csak akkor van óra ha csatlakoztattad az internethez???mivan?
2/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy tudjam mérni a sebességet, kell még GPS is. De nem igazán értem hozzá és eddig még nem sikerült összehangolni. Azért kérdezem, hogy kell-e net a GPS használatához.
#Kedves első, köszönöm a megnyilvánulást, nagyon értelmesnek tűnsz. :)
2013. aug. 23. 12:32
4/8 anonim válasza:
Vannak androidos alkalmazások pl. az Endomondo Sports Tracker, amit ha letöltesz a play áruházból, akkor ír mindent, megtett távolság, idő stb, tehát elég jó app, viszont szerintem kell hozzá internet tuti.
5/8 anonim válasza:
Most komolyan -.- Elindítasz egy stoppert, és ha hazaértél megnézed google maps-en hogy hány km-t futottál
6/8 A kérdező kommentje:
A határba fog a legjobban működni a google maps-os dolog :))
2013. aug. 23. 13:09
7/8 MrPifta válasza:
vagy esetleg kimért pályán futhatnál. Ha tudod hogy 400 m-es köröket futsz, méred az időt, és máris tudod a sebességet
8/8 anonim válasza:
nem kell a GPS-hez net
Runkeeper és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!