Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Iso whey zero-ról lenne az a...

Iso whey zero-ról lenne az a kérdésem hogy, hogy mérjem ki?

Figyelt kérdés
elég érdekesen van megoldva hogy azt írja "2 púpozott evőkanál vagy 1 adagolókanál" most akkor hogy is van ez? mert tudtommal 2 evőkanál felér azzal az 1 kis mérőkanál/adagolókanállal és 1 adagolókanál akkor 1 evőkanál... segítsetek légyszíves a probléma megoldásában.

2013. máj. 12. 00:56
 1/4 dpeter1 válasza:
0%
Megkérdezném azt hogy miért akarsz szedni ilyen drága kiegészítő szereket ha edzhetsz a fegyyencedzés szabályai szerint ami köztudottan hasznosabb mindennél!
2013. máj. 12. 01:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, dpeter, ez nem köztudott, csak a te agymosott agyad gondolja így! Ne írkálj baromságokat!! A fegyencedzés könyvben az edzésrendszer az jó, de óriási parasztvakítás, marketingfogás a testépítés lehúzása és a kajás rész is nevetséges benne. Az izmoknak tápanyag kell, miért ne lehetne tápkieget használni? És eleve hogy a f@szba jön ide a fegyencedzés, mikor nem ezt kérdezték?

Kérdező, azt írod, hogy 2 evőkanál felér azzal az egy adagolókanállal. Na, hát pont ezt írja a doboz is, akkor mi a gond? :)

De egyszerű a megoldás. Ráteszed egy konyhai mérlegre az adagokat és kiméred. Akkor látni fogod, hogy melyik kanállal mennyi grammot szedtél ki. Meg ha van adagolókanalad, akkor miért nem mindegy, hogy egy evőkanálba mennyi fér bele? Le van írva, hogy egy adagolókanálba mennyi fér bele. Akkor használd az adagolókanalat és a probléma megoldva.:)

2013. máj. 12. 06:42
 3/4 A kérdező kommentje:
na dpéter1 inkább meg se kellett volna szólalnod.. Montez válaszadó igazából az a helyzet hogy én vettem belőle fél kilósat amiben nem volt adagolókanál és így rá voltam szorulva a 2 evőkanál módszerre aztán miután elfogyasztottam vettem 1 kg-osat amiben volt és úgy fogyasztottam hogy 2 őt raktam mert egyből arra akadt rá a figyelmem hogy úristen milyen pici mérőkanál aztán miután már csak az 1 kg-osból maradt egy olyan 100g kb. és napi 2x 2 adagolókanállal használtam és nincs gramm mérőnk se.. aztán valahogy felmerült bennem hogy mostmár megkérdezem...
2013. máj. 12. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Értem. Nem tudom, hogy abban mekkora az adagolókanál. Pl a Muscle on proteinben kicsi van, amibe kb 15g fér, de a nitro pure whey-hez nagyobb kanalat adnak. Direkt Biotech cuccokat hoztam példának. Szóval így látatlanban nem tudom megmondani, de valószínű, hogy nálad a kis adagoló kanál van. Az megfelel kb egy evőkanálnak.
2013. máj. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!