Rollerrel hány kilómétert lehet menni anélkül, hogy nagyon elfáradnék? Lehet vele főúton közlekedni?
Figyelt kérdés
10 kilómétert mennék vele, de nem tudom hogy bírnám...2013. máj. 6. 11:45
1/6 dirtboy válasza:
egyén függő hogy ki mennyinél fárad el.
10kilométer az elég sok,ki készül majd szerintem a lábad és ínszalagjaid ilyen távon.
fő úton nem mehetsz vele,bicikli úton,járdán ott igen.
2/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi :)
2013. máj. 6. 11:55
3/6 kovpet válasza:
Szerintem nem számít járműnek a roller. Így járdán kell menni vele, pl bicikliúton nem lehet vele (szabályosan) közlekedni. Úttesten sem, természetesen, sem fő- sem mellékúton.
4/6 dirtboy válasza:
természetesen a bicikliutat úgy értem hogy ott már a kutya sem szól majd rá,még az úton egy rendőr simán szólni fog de akár még autósok is rászólhatnak.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. máj. 6. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!