Mivel érhetnék el eredményt? Segítség kezdő vagyok!
Nemsokára elszeretnék járni edzeni (spinning,trx,crossfit), volt egy sérülésem ami miatt sajnos nem tudtam edzeni így a testemen is meglátszik az életmódom (eltűntek a combok stb). Milyen pre workoutot vagy fehérjeport, turmixot (biotech usa van a közelbe úgyhogy ha lehet onnan) tudnátok ajánlani ami jó? (Lány vagyok és ugye nem vagyok már formába, kezdőként kérnék tanácsot)
Előre köszi a válaszokat ^^
Szerezz be egy 100%os tejsavófehérje port, pre workout az elején szerintem még felesleges.
Én csak nyáron fehérjéztem mivel már simán beviszem csirkével, plusz olcsóbb is. Különbséget nem látok, mondjuk st.workoutról váltottam boxra és testem fejlődése az csak másodlagos cél.
Első ízben járj el edzeni. Az elején még attól is lehet fejlődni, ha eggyel többször keresztbe rakod a lábadat aznap... Az első két-három hónapban megbarátkozol a terheléssel, próbálsz csiszolni az étrendeden, majd végül veszel valamilyen protein turmixot.. Az, hogy tejsavó izolátum vagy -koncentrátum, vagy hogy szójából, tejfehérjéből vagy épp marhából, vagy akármiből van teljesen mellékes egy olyan számára, aki nem allergiás és nincs semmilyen elvakult filozófiája erről. Tökmindegy, hogy biotech, scitec, nitrotech, Muscletech, gaspari, peak vagy épp weider...
Az energetizálókkal pedig aztán tényleg ráérsz jövőre foglalkozni. Vagy akkor amikor már meguntad, alig maradt motivációd és úgy érzed, hogy már egy csomó ideje csak egy helyben topogsz... Na akkor mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!