Hetente hányszor, mennyi (időt) + km kell futnom, kerékpároznom, hogy 2 hónap alatt 75kg-ról 68kg-ra le tudjak fogyni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 21:14
1/5 anonim válasza:
Számold ki. Erre mégis hogy tudnák válaszolni. Megnézed kerékpározással és futással hány kcal égetsz el. 1kg 9000 kcal aszem. Megnézed mennyit eszel egy nap. És ez alapján megcsinálod az edzésterved, rugalmasan hogy ne erőltesd túl, ennyi...
2/5 A kérdező kommentje:
úgy értettem ,hogy mennyi az ajánlott,és ,hogy mennyit érdemes mégis
2010. máj. 3. 21:38
3/5 anonim válasza:
7 kiló az necces, max izmosodsz tőle. Ne egyél fehér kenyeret meg csokit aztán kész. Minden második nap letekersz egy 20ast, attól nem lesz semmi bajod. 45 perc.
4/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én 1 év alatt fogytam ennyit heti 7*1.5 óra futástól(és én többől). Persze ha koplalsz, meg lehet, csak hát nem hiszem hogy értelme lenne ezt ennyire siettetni, a lassabb tartósabb lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
mind1 akkor csak néhány kg-ot ledobni a többit meg alakítani
2010. máj. 4. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!