Fogadok, hogy a 9. válaszoló csak ezzel a kommenttel próbálja nyugtatgatni magát, hogy nincs elég akaratereje elmenni sportolni. :D
2016. dec. 30. 14:55
12/22 anonim válasza:
Persze, mert csak ez a két véglet létezik... aki fut 30km-t meg aki nem sportol... idióta...
2016. dec. 30. 15:12
13/22 anonim válasza:
11-es igen lehet!:D eleg sok olyan ember van sajnos..
Nyugalom! Lehet szépen is beszélni egymással.:)
2016. dec. 30. 16:02
14/22 anonim válasza:
65%-os, szerintem Levin nem a hozzád hasonló nem sportolók, illetve "hetiháromszorfélórátjógázókocavagyokdeokokodniaztnagyontudok" típusú emberek válaszát várta, hanem olyanokét akik legalább minimális sporttapasztalattal rendelkeznek. Előző válaszoló: ne mondd meg kérlek, hogy kivel hogy beszéljek, főleg úgy, hogy nem voltál benne ebben a vitában.
2016. dec. 30. 17:02
15/22 anonim válasza:
Levin, eddig is olvasgattam itt az írásaidat, de te tényleg egy terminátor vagy. De szerintem látod magad is, hogy ha nem oké valami. Nem tudom hány éves vagy, gondolom még fiatal és jó erőben vagy. Egy 50-60 éves már sanszos, hogy nem tudja ezt megcsinálni.
2016. dec. 30. 17:47
16/22 anonim válasza:
Itt egyedül te okoskodsz hülyegyerek...
2016. dec. 30. 22:39
17/22 anonim válasza:
"40-50 éves korodra elkopnak bizonyos ízületek és protézisre szorulsz majd... nem egy meg nem kettő hosszútávfutó rokkant már le öregkorára..."
Mert rossz volt a futó technikájuk. Ezzel szembe, többször annyi 40-50 éves, de jóval az fölöti korú emberek futnak. Egy nagyon jó ismerősöm közel a 60-hoz, de több száz kilométer van a lábában ebben az évben. Képesek a sport szakosztállyal elmenni az ország másik végében maratont futni.
Én is szoktam futni, de max 10 kilométereket edzés kiegészítésnek, hetente többször. Ízületeim, köszönik szépen, jól vannak. Titok: Bemelegités, jó futócipő, aszfalt messziről elkerülve csak terep, ja és a legfontosabb, nyújtás!
2016. dec. 31. 06:40
18/22 anonim válasza:
Szerintem heti egy szabadnap jól jönne a szervezetnek. Amúgy ha bírod, nem sérülsz, akkor minden ok. Inkàbb jàrogass versenyekre, és ott kérdezgess véleményeket, nem fognak olyasmikkel fàrasztani, hogy nem vagy normàlis. Kivàncsi vagyok milyen legjobb idöid vannak bizonyos tàvokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!