Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem veszélyes így?

Nem veszélyes így?

Figyelt kérdés
Közel 30kg túlsúly van rajtam és futni szeretnék. Nincs különösebb egészségügyi panaszom, csak nem tudom, ennyi túlsúllyal nem veszélyes-e elkezdeni a futást. Tapasztalatok?

2015. júl. 12. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne, inkább sétálj vagy biciklizz.
2015. júl. 12. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:

a gerinced térded bokád tropára mehet.

a szobabicaj ideálisabb lenne.

2015. júl. 12. 21:04
 3/8 A kérdező kommentje:
És azok, akik pl 120kg-osan kezdenek el futni? Hogy csinálják? Tud valaki egy kezdőknek való edzéstervet?
2015. júl. 12. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
120kg-san nem szabad futni. Először gyaloglással kezdj, ha lefogytál majd futhatsz.
2015. júl. 12. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy ha ilyen túlsúllyal elkezdesz futni, akkor kb 50-50% az esélye, hogy tönkremegy a térded, derekad, valamid...

és persze, ha nem, akkor itt fogod veni a nyáladat, meg többi fórumon, hogy fusson mindenki nyugodtan túlsúllyal, mert neked se lett bajod...

Ha meg lesz, akkor meg mindenkinek azt fogod ajánlgatni, hogy eszébe ne jusson futni soha, mert a futás természetellenes és tönkreteszi mindenedet...

és persze valahol mindkét esetben igazad is lesz...

csak már így is tele van a topik ilyenekkel mindkét táborból...

Olvasgasd Dagadt köcsög blogját ő 120kg-al kezdett futni...

2015. júl. 12. 22:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, 5. válaszoló, csakhogy én sosem verném a nyálam semmi miatt, amire te gondoltál, az a véleménynyilvánítás, amire pont ezek a fórumok és weboldalak valók. Egyébként köszönöm mindenki válaszát, a blogot, amit ajánlottál, fogom majd olvasgatni.:-)
2015. júl. 12. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb inkább az étkezéseden kellene változtatnod.
2015. júl. 29. 11:20
 8/8 anonim válasza:
szerintem a biciklizés az jó választás lehet, az kíméli a térdedet, vagy az úszás...de talán a legjobb lenne egy jó magánedző tanácsát kikérni, hogy milyen mozgást javasol...
2015. júl. 31. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!