Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti jártok sima sportcipőben...

Ti jártok sima sportcipőben futni? Tényleg veszélyes, lehet emiatt sérülés?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már futni, van egy adidas sportcipőm ami elég kényelmes de nem futócipő, ez csak átmeneti lenne, mert futócipőt csak jövő hónap elején tudok venni. A környéken van futóknak út kiépítve(beton), szóval használhatom addig ezt, vagy inkább ne induljak el benne?

2014. máj. 21. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan-ugyan. Simán. Én teremcipőben szaladgálok már évek óta rendszeresen és semmi bajom nincs. Bár nem tagadom, azért nem ártana egy futócipő. De mint mondtad nemsokára beruházol egyre. Nekem inkább a futógatya volt feltétlen szükséges, mert kidörzsölte az egyik combom a másikat. Anélkül nem bírtam futni.
2014. máj. 21. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Viszont lehet, hogy fájlalni fogod a bokádat, vagy a sípcsontodat.. Ebben az esetben futócipő. A tested jelez, csak figyelj oda rá.
2014. máj. 21. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én egész életemben sima kínai cipőben futottam, igaz nem verseny szinten, hanem csak hobbiként. Szerintem egyáltalán nem veszélyes.
2014. máj. 21. 15:59
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor ki is próbálom! :)
2014. máj. 21. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én régebben futottam sima sportcipőben és fájt is miatta a m. tibilais anteriorom, valamint a cacaneus is. Emiatt beruháztam egy futócipőre és már nem fáj semmim :)
2014. máj. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!