Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol kezdjek el futni? (többi...

Hol kezdjek el futni? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Budapesten élek és futni szeretnék elkezdeni .

Esetleg van valami tippetek hogy hogyan találhatnék kezdő futó csoportokat vagy hasonlókat ? És milyen ruhák kellenek hozzá? ( tél ) mennyiért tudom beszerezni őket ? ( cipőm van már amit nagyon szeretek és bevált )

15/f

2016. dec. 20. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
csoportokat nem ismerek, de rengeteg hely van, attól függ hol laksz, pl. Városliget, Margit-sziget, Bikás-park, Nyúldomb, KAC pálya stb. A termoruhák a fontosak, több réteg legyen, mondjuk 3-4 ilyen hidegben és jól felfogja az izzadtságot, én ilyen időben is szoktam futni, egyedül a nagy vihar, esőzés, havazás ami esetleg eltántorít egy időre, de ha már kisebb hó van akkor is szoktam.
2016. dec. 20. 18:36
 2/6 anonim válasza:

Járj ki olyan helyekre, ahol gyakran szoktak futni, pl. Városliget, vagy más futásra kialakított sportpálya, ott biztosan találkozol amatőr, és hivatásos futókkal.

Kesztyű, hosszú testhez simuló poláros nadrág, aláöltözetek, futómez, (sí)sapka. [link]

2016. dec. 20. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A ruházatot a sportboltokban szerezd be (pl. Decathlon), megfelelő márka pl. egy Kalenji.
2016. dec. 20. 19:00
 4/6 anonim válasza:
47%
bárhol ahol neked megfelel csak dekatlonos mocsokat ne vegyél.bármi mást.
2016. dec. 20. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én télen futópadon futok. Legalábbis most. Ha van legalább 5 fok akkor bátrabban kimegyek. Ruházat az legyen, amit írtak.
2016. dec. 20. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:

nike futóklub a margit szigeten. ingyenes, bárki csatlakozhat.

[link]

vannak edzők, akiktől lehet kérdezni, segítenek mindenben.

téli ruhát meg futóboltban keress, ott segítenek, hogy mi kell, mennyi, hogy ne öltözz túl

2016. dec. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!