Aki próbálta már a kettlebellt, tetszik? Hatékony?
hatalmas izmaid nem lesznek tőle, inkább olyan szikárnak fogsz kinézni(széles váll, köteges hátizom).
Tényleges erőt ad, gyorsan és az állóképességet is kiválóan javítja. Ha egyedül akarsz nekikezdeni akkor mindenképp vedd meg a könyvet, én ajánlom nagyon még a Meztelen harcost is Paveltől. Olyan jól van leírva és annyi ábrával hogy egy fogyatékos is simán elboldogul vele, és aranyat érő információkkal van tele.
Világ legjobb találmánya. Én napi egy doboz cigit elszívok, már lassan 8 éve dohányzom-fiatalon kezdtem nagyon..- és amióta edzek, látványosan jobb lett a tüdőm. Hamarabb érek fel a negyedikre, mint az újtípusú liftek. Nem gond, ha rohannom kell a buszra, még csak nem is lihegek. A vo2max az, ami nekem a legjobban bejött. És nem lettem tőle nagydarab. Régen swingeztem is a derekam és a hátam miatt, de most már csak egy lábas guggolás nyolcassal, military press, nagyon ritkán, de a statch a nagy kedvencem. Főleg a tüdőm miatt csinálom. És nem lettem izompacsirta, mint ahogyan azt sok nő hiszi, (169/46) hanem szálkás, és nem okoz gondot, ha a bevásárlószatyrok, mint a múltkor is, elérik a 16 kilót. Ha férfi csinálja, nyilván nagyobb intenzitással, és többször egy héten, akkor bizony meglátszik, nagyobb lesz mindene. És akkor erős lesz, nem pedig edzőtermes idióta. Amit ott lehet csinálni, az max az, hogy ide-oda tologatod a gépeket. Na attól erős leszel, de a gépektől nem. Nekem elég a havi 3-4 alkalom, és nincs se narancsbőr, se háj, se zsír sehol. Pedig annyit eszem, mint két férfi. Szóval aki fogyózik, annak is jó.
És nem szabad a könyv alapján csinálni. Sérülésveszély!!! Ez nem egy idióta kondigép, amibe ha beülsz nem lehet semmi bajod. Ezt a súlyt neked kell megtartanod, és érdemes pár csoportos edzésre elmenni, hogy biztonsággal elsajátítsd a technikát!!!
L/22
tegnapelőtt 23:23:
Ha abbahagynád a cigit, akkor még jobban járnál. Az az által okozott kárt semmilyen edzés sem tudja ellensúlyozni.
Amúgy meg a tüdőre a legjobb a futás, résztávozást is beleértve, de az úszás sem utolsó.
Ezen kívül pedig nem kell eljátszani mint ha fel lett volna hirtelen találva a spanyolviasz, mikor valami újdonság divatba jön. Majd kíváncsi leszek 20 év múlva is használják-e, ha igen, akkor kiállta az idő próbáját.
A konditerembe meg nem csak melldöngető izomagyú állatok járnak, hanem sportolók is akiknek a felkészüléshez heti néhány óra kondizás is szükséges. Pl. kosarasok, kézilabdások, stb.
Keress Kettlebell személyi edzőt vagy csoportos órát!
Nagyon hatékony és nagyon jól edzi a mély izmokat, tüdőt, szívet.
ezt olvasd el
inkább menj le edzésre, hasznosabb és biztonságosabb mint a könyv.
(én csoportos edzés mellett vettem meg a könyvet, és úgy már semmi plusszt nem adott.)
Nos, a kettlebell rohadt jó!
És igen, érdemes megvenni Pavel könyvét, az alapokat jól elmagyarázza. De aztán, ha egy ideig csinálod, akkor meg érdemes váltani a stílust a Valery Fedorenko-féle verseny-kettlebell stílusra, ők tudnak a legtöbbet a világon az emelésről.
Hatásai: -ha nem eszel kevesebbet ettől se fogsz fogyni, nem csodaszer, én se fogytam, mert ugyanúgy zabáltam
-félelmetes alkar és szorítás, szélesebb váll, sokkal durvább csípő (ez kell az ugráshoz, futáshoz, ütéshez, mindenhez)
-jobb tartás
-sérülés nekem nem volt, és most már 2 db 32 kilóssal nyomom, pedig nem voltam soha instruktornál, de ezt azért rohadtul nem merem senkinek ajánlani, visszagondolva tényleg nem egy életbiztosítás -- ha magadtól kezded el, akkor óvatosan, és ne próbálj rögtön rekordokat döntögetni
-szerintem az egész azért jó, mert iszonyú szórakoztató, agresszív, kemény edzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!