Mit sportoljak, ha túlsúlyos vagyok?
Igazából már sporotltam 2 hónapig, boxoltam, de az edzőm elég hanyag volt, más tartotta az edzéseket, meg sem izzadtam.
úszni, aerozni,kosarazni nem nagyon szeretnék, a lényeg, hogy fogyjak. amúgy lány vagyok
és olyat, amit edzővel csinálok, mert magamtól nem tudom sajna, hajtani kell.
Másik boxklub.
Hot iron, kettlebell (csoportos edzés).
És rendes kaja.
koszonom az eddigi valaszokat.
az etkezessel nincs gond, csak most mar ujbol el kell kezdenem valamit sportolni.
van itthon szobabicikli, azon kiegesziteskent szoktam tekerni, voltam mar spinning oran is
nem hiszem, hogy le kellene mondanom a tartos fogyasrol amiatt, mert nehezen motivalom sajat magam, szerintem nem en vagyok az egyeduli, akinek kell egy kemeny edzo, aki hajtja.
az edzeseken altalaban nem tunyulok, nem is lenne ra lehetosegem, es ott fejlodik a kondim, mig ha elmennek magamtol setalni/futni, csigatempoban mennek, ahogy nekem jol esik, azzal nem megyek sokra.
csak nem szeretnek olyan sportot, mint pl a kezilabda,kosar, hogy nem passzol nekem senki, es meg sem izzadok, mert azzal nem erek sokat
Én is ilyen vagyok bár én egy olyan baráttal edzenék akiről bizton tudom nem ítél el és ha bénázok nem röhög hanem segít. Közben beszélgetnénk jól éreznénk magunk.
Hát ez egész életemben 2-3 alkalom volt.
Lehet ez iszonyat hülyeség de egy sorozatban láttam zumba azt hiszem az sem tűnik rossznak.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!