Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
Valamit szeretnék sportolni de nem tudom mit! 7 évig úsztam és ennek köszönhetően megutáltam az edzéseket (a vizet imádom, csak az úszást nem) ez után egy fél évet aerobikoztam, az úszás közben egy-két évet triatlonoztam de túl komolytalan volt ezért abba hagytam. Valami olyan sportot szeretnék amihez kell hajlékonyság és erő. lehetőleg olyan legyen amit kisvárosba islehet sportolni! Változatos legyen , tehát ne futás,bicikli stb amiilyen "egyhangú". Csapatsportokat nem szeretnék! Tudom elég sok kikötés!2016. nov. 30. 21:29
1/5 anonim válasza:
Karate:)
Rúgásoknál óriási előny ha hajlékony vagy..emelett erő és gyorsaság is kelleni fog :) Ha félsz hogy megütnek akkor menj Shotokan Karatéra..ott nem szabad a fejet megütni, néha persze becsúszik 1-2 technika, de ki lehet birni :)
Én 8 éve karatézom és nem tudom megunni:) Teljes szivembol ajánlom! Bármi kérdésed van, privátban szivesen válaszolok:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi de mondtam h úszni nem szeretnék mert már úsztam 7 évig! (tudom hogy a sima úszás és a búvár úszás között van különbség, de én sima úsztam is és búvár úsztam is egyszerre , mármint hogy mind a két féle versenyre jártunk)
2016. dec. 1. 19:52
5/5 anonim válasza:
Műugrás ,akrobatikus torna ,szertorna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!