Mit sportoljak? 13/L (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok, mert már rengeteg sportot kipróbáltam, de nem találom a megfelelőt. 155 cm magas vagyok és 38 kg. Nem vagyok a legagresszívabb, de azért totál nyomi sem vagyok. Próbáltam már az aerobikot( ezért hajlékony vagyok) úsztam, nippon zengoztam( aerobik és box keveréke) táncoltam, balettoztam egy évet, meg tornáztam kiskoromban. Amit a barátaim/ családom javasoltak:
- Karate
-Ritmikus sportgimnasztika
-Kézilabda
- avagy menjek vissza valamelyik régebben űzött sportomhoz
Szerintetek mit csináljak? melyiket válasszam? (egyéb új javaslatokat is várok)
2016. nov. 6. 11:11
2/6 anonim válasza:
nois mivel látom a szüleidnek a bőrük alatt is pénz van, válassz egy olyan sportot amit a többi gazdag űz... pl vitorlázz...
3/6 anonim válasza:
Amit szeretnél csinálni, amiben örömödet leled.Sok sportot tudnék mondani de ha neked nem tetszik úgy se fogod csinálni.
5/6 anonim válasza:
Olyat keress, amibe bele tudsz szeretni. Sok mindent kipróbáltál, de ha még nem találtad meg a te sportod, akkor bátran válogass tovább, sőt, nem egy embert ismerek aki élete során folyamatosan sportolt, de mindig beleunt mindenbe, és váltott. Ezzel sincs gond, csak akkor nem fogsz túl magas szintre jutni egyetlen sportban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!