Mit sportoljak, ha a sok tanulás miatt, nincs időm sportolni, olyan intenzíven mint régen? ( Heti 6× országúti bicikliztem 2 évig)
Még tavaly heti 6× (sokszor 7×) 60 km ert tekertem naponta. (Előtte 65 öt meredek dombos utakon)
Sajnos a nyari munka és a gyakorlat miatt ez a biciklizés lecsökkent havi 7 re es most 1 hónapja havi 1 re.
Sok tervrajzot kell megcsinálnom és van hogy éjfélkor is rajzolok.
De sportos szeretnek maradni..mit tehetek hogy ilyen maradjak? Fekvőtámaszozom ágyra feltett lábbal+ 1 láb felemelve+ gyémánt tartás. Gyémántot csak most kezdtem el nehezítetten,elotte sokat csináltam széles tartásban.
A hasam miatt aggódom.. azt szeretném hogy lapos maradjon,mint amilyen intenzív biciklizeskor volt.
Futni szeretnék a kutyámmal reggelente,de a kóbor kutyáktól félek,mert van egy pár itt...paprika sprayt akarok venni hogyha megtámad akkor lefújjam.
A futás segít valamit?
Milyen sport van még ami nem igényel annyira sok időt,mint a biciklizés és egyedül lehet csinálni?
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!