Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha belém köt egy...

Mit tegyek ha belém köt egy (neadjisten több) kigyúrt cigány? Hogyan tudom leverni őket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 20:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%

2 harcművészetet végezz

egy olyat amiben ütni rugni kell és amiben trükköket tanulsz

pl a nyakánál fogva levinni

kick-box összekombinálni defendoval

vagy karatét összekombinálni defendoval

a legjobb ha kyokushin karatézol és defendozol is akkor

végük

2010. aug. 24. 14:16
 12/19 elsegítő válasza:

szerintem ez egy hűlye kérdés már ne is haragudj

nem számít nagydarab vagy a cigányokban bazi nagy erő van még a 66 kilós kis férgek is kihúzzák a beledet a szádon hiába vagy 100 kg ráadásul nagy részük tapasztalt a közelharcban szóval gyúrás szart sem ér ellenük

plusz lehet a küzdősport is csődöt mond mivel a tapasztalattal szemben a gyakorlás nem ér sokat ha nem születtél kiváló közelharci képességekkel és harcos vérrel

bocs de ha ez a kettő nincs meg benned javaslom a futást és a rendőrség kihívását civilizált és értelmes megoldás

mintsem hogy halálba tetesd magad csak hogy te legyél a zsanklúdvandamm. és még egy jó tanács kerüld őket el messziről az majd segít

2011. máj. 27. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, pokoli erejük van a cigányoknak, és jól verekednek, mert nagy a tapasztalatuk. Tehát csak okosan, fuss el inkább, de soha ne nézd le egy cigány erejét, mer iszonyat bika van bennük.
2011. máj. 28. 08:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem szégyen a futás, de a qrva anyját annak, aki kerget!
2011. máj. 28. 14:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez így van :D
2011. máj. 28. 16:43
 16/19 anonim válasza:
szerintem nagyy baromság cigányt összeverni(ha összetudod) vagy megütni mer másnap vagy még aznap úgyis visszajön néhegy testvérével. sok kommenten látam ahol azt ládtam "hogy fuss el". és hova ha mondjuk egy iskolában vagy és ott szálnak rád? a cigányokban nem érdemes az értelmet logikát keresni hogy mikor mit tehet mert náluk a brutális erő dominál.
2011. szept. 7. 19:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Na pont ez az , hogy mitől ilyen rohadt erősek? Pokoli ereje van egyik másiknak sajnos. :S
2011. szept. 8. 14:30
 18/19 anonim válasza:
Nem gázspray, gázkamra!
2012. máj. 8. 11:29
 19/19 elsegítő válasza:

és nem rosszból de ez a dzsiudzsicu harabuci viccek... őszintén? egy olyannál aki nem gyakorlott ak zelharcban de embertelen mértékben

HOL A BÜDÖS K....VA ÉLETBE FOG VALaHA BEVÁLNI?

inkább kerüld őket

2012. aug. 19. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!