Mit tegyek ha belém köt egy (neadjisten több) kigyúrt cigány? Hogyan tudom leverni őket?
Belém nem nagyon kötnek testalkatom miatt, de egyszer már előfordult...
Megkérdeztem tőlük, van e náluk kés. Azt mondták nincs.
Megkérdezték nálam van-e. Volt.
Hirtelen más volt a hangnem...
Őszintén: ha ezt kérdezni kell, akkor inkább fuss el!!!
Itt most lehetne írni, hogy rugd tökön, meg stb... De ezeket gyakorlás nélkül nem hiszem, hogy meg fogod tudni (merni) csinálni. (hamarabb lever) Főleg ha többen vannak, akkor ne is gondolkodj, usgyi!
Kés ne legyen nálad, mert ha nem tudod használni elveszik és megforgatják benned!
Ha tényleg szeretnél felkészülni egy ilyen eshetőségre is, akkor a legjobb ha beíratkozol valami küzdősportra!
Második vagyok.
Kiemelten javaslom a KUDO-t.
Elég realisztikus harcmodor. Ha fegyver nélkül is le akarsz valakit verni, ide menj. Sajnos csak pár helyen van az országban.
Néhány video:
Mindig hordában támadnak a fas_sz_opók, így ha tudsz futás közbe parkour sokat segít XD (akadályok gyors legyűrése könnyedén)
én azt szoktam mondani, hogy "szégyen a futás, de bas_za az anyját aki kerget... őt nem kergeti senki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!