Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha belém köt egy...

Mit tegyek ha belém köt egy (neadjisten több) kigyúrt cigány? Hogyan tudom leverni őket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 20:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Belém nem nagyon kötnek testalkatom miatt, de egyszer már előfordult...

Megkérdeztem tőlük, van e náluk kés. Azt mondták nincs.

Megkérdezték nálam van-e. Volt.

Hirtelen más volt a hangnem...

2010. máj. 1. 20:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén: ha ezt kérdezni kell, akkor inkább fuss el!!!

Itt most lehetne írni, hogy rugd tökön, meg stb... De ezeket gyakorlás nélkül nem hiszem, hogy meg fogod tudni (merni) csinálni. (hamarabb lever) Főleg ha többen vannak, akkor ne is gondolkodj, usgyi!

Kés ne legyen nálad, mert ha nem tudod használni elveszik és megforgatják benned!

Ha tényleg szeretnél felkészülni egy ilyen eshetőségre is, akkor a legjobb ha beíratkozol valami küzdősportra!

2010. máj. 1. 20:58
 3/19 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Kiemelten javaslom a KUDO-t.

Elég realisztikus harcmodor. Ha fegyver nélkül is le akarsz valakit verni, ide menj. Sajnos csak pár helyen van az országban.

Néhány video:

http://www.youtube.com/watch?v=6HGbtvrS89M

http://www.youtube.com/watch?v=ByPvO7CzOPw

2010. máj. 1. 21:05
 4/19 anonim ***** válasza:

Mindig hordában támadnak a fas_sz_opók, így ha tudsz futás közbe parkour sokat segít XD (akadályok gyors legyűrése könnyedén)

én azt szoktam mondani, hogy "szégyen a futás, de bas_za az anyját aki kerget... őt nem kergeti senki"

2010. máj. 1. 21:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
ha többen vannak, mindenképp futás, nekem már volt benne részem, habár thaiboxolok, több ember ellen nagyon könnyű hibázni, szerintem nem szégyen a futás...
2010. máj. 2. 00:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek:futás ezerrel! persze mellete hasznos ha tanulsz vmi.küzdősportot is ha a futás semmiképp sem működne...
2010. máj. 2. 07:46
 7/19 anonim ***** válasza:
Krav-maga ami azért ízig vérig önvédelem mondja, hogy inkább fuss el :)
2010. máj. 2. 14:30
 8/19 anonim válasza:
10%
Csatlakozom: Krav Maga a kis rohad*ékoknak, le ís van írva a könyvben, hogyha az életedre támadnak, nyugodtan öld meg. Ez most komoly.
2010. máj. 2. 23:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha te is kigyúrt vagy és neadjisten többen vagytok, akkor verd meg! Ha nem ,akkor nyúlcipő! :)
2010. máj. 4. 12:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Gázspray. De ha jó k1-es vagy, akkor a két legerősebbet kiválaszthatod és ha összepakolod őket egy pillanat alatt, akkor a többi is összefossa magát.
2010. máj. 13. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!