Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy edzhetem ki magam nyárig?

Hogy edzhetem ki magam nyárig?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17 éves fiú vagyok. Nem sportolok. A hasamon van felesleg, de tényleg kevés. Máshol nincs. Szeretnék kocka hasat. Hogy érhetném el? Úgy hallottam hogy ha csak felülés + hasprés akkor fejlődnek a kockáim, de a feleslegem alatt. Hogy lehetne ezt megoldani? Milyen diéta kell?

Köszi

17F

2010. ápr. 23. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
járj el például futni pluszban a hasizom gyakorlatok mellett, akkor lemegy a hasadról a felesleg. Meg ne egyél csokit, ne igyál cukros italt, satöbbi.
2010. ápr. 23. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Kenyeret egyáltalán ne egyél,meg pékárúkat.Ha eljársz futni napi fél órát minimum,+oda figyelsz az étkezésedre(kevesebbet eszel és egészségesebb kajákat)+nyomod a felüléseket akkor meg lesz az eredmény!
2010. ápr. 23. 14:06
 3/4 anonim válasza:

kaja tippeket majd ad más, én viszont egy videót akarok mutatni neked, sima felülésekből és hasprésekből 200akat megcsináltam 1 nap és nem volt izomlázam, nagyon eredmény sem, csak az állóképességem javította, viszont ha ezt szabályosan megcsinálod garantált a napról napra változás:

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY

2010. ápr. 23. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze már kenyeret ne egyen egyáltalán meg semmi édességet? akkor mi a francot egyen egy 17éves , ember szerinted van pénze valakinek állandóan csirkét venni magának naponta vagy 2kilót ami már magában 2400forint? fuss meg felülésezz meg hasprés mellette ehetsz bármit csak ne sokat
2010. ápr. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!