Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek neki a futásnak?...

Hogy kezdjek neki a futásnak? 18/F

Figyelt kérdés

Már régóta fontolgatom,hogy elkezdek rendszeresen futni, alapjáraton, iskolába futottam eddig csak, viszont szeretem, a hosszú felméréseket, mindent.

Egyetlen ok ami miatt még nem kezdtem el, hogy egyedül valahogy nemtudom, nem menne, viszont körbekérdezvén se találtam senkit aki jönne velem.

Másodszor, az alapokkal még nem vagyok tisztában, mint például, milyen futóruhákat ajánlatos vásárolni, heti hány futás ajánlott, stb.

Ha ezekben tudna valaki segíteni, nagyon hálás lennék.

Emellett, ha esetleg lenne ( amit kézlek ) olyan ember aki Sopron környéki, és szeretne elkezdeni futni, de neki sincs kivel és párban szeretne, azoknak is szívesen várom a válaszukat! :)

2016. szept. 7. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szokj hozzá az egyedülléthez. Jó futó csak úgy leszel, ha a saját edzésedet tudod csinálni mások nélkül.
2016. szept. 8. 00:01
 2/3 anonim válasza:

Bennem ugyanezek a kérdések felmerültek.

Annyi, hogy nekem az egyedül futás nem probléma, sőt.

2016. szept. 11. 12:00
 3/3 anonim válasza:

Nem tudom hogy megoldotott a problémád ennyi idő után,de most már ott a dechatlon.

(am sopron környéki vagyok de utálok futni)

2018. okt. 25. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!