Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul? Előszőr...

Mit csinálok rosszul? Előszőr a térdem, most meg a bokám van ki a futástól, pedig be szoktam melegíteni.

Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 22:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hat ne fuss. Bringazz.
2016. aug. 27. 22:23
 2/13 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Hol futsz milyen talajon? Cipő se mindegy. Ha azt mondod rendesen bemelegítesz, akkor előbbi dolgok valamelyikével van baj. HA mégsem, akkor viszont zsa doki, megkérdezni hogy mi lehet, mielőtt komolyabb sérülést hozol össze.
2016. aug. 27. 22:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Homokos, apró kavicsos erdős úton szoktam, futócipővel.
2016. aug. 27. 22:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

az izomzatod és az ízületeid felkészületlenek a kocogásra.

ha heti 2x guggolnál és vádliznál 3 hónapig,akkor valószínűleg nem lennének ez a problémák.

2016. aug. 27. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Túlsúlyos vagy e? Mert ha igen, akkor azt rontod el... túlsúllyal nem szabad futni.
2016. aug. 28. 08:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, vagyok, azért futok, hogy azt le tudjam adni. :/
2016. aug. 28. 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Túlsúllyal nem szabad futni...

Megfelelő szálkásító étrendre van szükséged és sok sok aerob jellegű testmozgásra, a futás az nem aerob jellegű.

2016. aug. 28. 09:16
 8/13 hildebrand1203 válasza:

Az előző válaszolónak igaza van. Túlsúllyal nem szabad futni. Viszont ha elkezdesz gyalogolni, sokat segíthet. majd ha már a gyaloglástól egy kis súly lement, beiktathatsz egy egy kis kocogás, a séta közbe.

A másik lehetőség, pedig az lenne, hogy elkezdesz valami sportot űzni. Mindegy, hogy mit, csak sportolj. Az eredménye gyorsan meg fog látszani

:)

2016. aug. 28. 09:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Elég sokat sétálok, kutyát viszem, naponta kb 1,5-2 órát lent vagyok vele sétálni összessegében.

Azt hiszem most pár napig pihentetem, mielőtt bármit is kezdenék vele.

Köszönöm a válaszokat :)

2016. aug. 28. 10:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Félreértettél, nem azt mondtuk, hogy sétálgass...

Izom munka kell, ahhoz, hogy érdemi mennyiségű energiát felhasználjon a szervezeted... nem kutyával kell sétálgatni, hanem olyan tempóval elindulsz 1 irányba amilyen tempóal még épphogy tudnál lihegés élkül beszélni, 20-30 percet haladsz ebben a tempóban ahtán hátra arc és hazamész. A lényeg, hogy heti 3* 40-60 perc legyen meg ebből legalább.

De persze megoldható ez szobaiciklivel, biciklivel, sztep paddal, úszással... de a kutyával sétálgatás meg a boltba sétálás az nem számít bele.

2016. aug. 28. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!