Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a trx-ről?...

Mi a véleményetek a trx-ről? Hogy lehet a legkönnyebben formásítani?

Figyelt kérdés
Futni elvileg nem futhatok, mert gerinc problémáim vannak. Igen, súlyosak. Viszont szeretnék formásabb lenni és egy pár kilót leadni. Étrenden mit kell módosítani, hogy könnyebb legyen a fogyás?

2016. aug. 21. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Én jártam TRX-re. Most konditerembe járok. Szerettem a TRX-et, de összehasonlíthatatlan a kettő. A súlyzós edzésen sokkal nagyobb terhelést tudok adni magamnak, így a fejlődés is jóval látványosabb.

Fogyáshoz kevesebb kalória, és kevesebb ch kell. Mellé ajánlott a testtömeg legalább 1,5, de inkább 2-szerese fehérjében. Én pl 70 kg vagyok, napi 140 g fehérjét eszem. Emellé pedig igazítod a ch-t és a zsírt, ahogy fogyni szeretnél.

2016. aug. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!