Ti hogyan tanultatok meg úszni?
Nekünk volt úszás oktatás általánosban, de nem tanultam meg úszni.
Egyszer elmentünk nyaralni, volt egy medence a szállodában, belementem mikor kevesen voltak, és kitapasztaltam. Nem nehéz. Megnézel egy két videót amiben úsznak meg lebegnek az emberek és pár perc alatt rájössz
Mi is jártunk úszni 5.-ben, de nem tanultam meg ott. Iszonyat szar volt, a nő, aki tartotta az órákat, még csak be se jött a vizbe, hanem farmerben ült a medence melletti padon és onnan üvöltözte nekünk, hogy miért vagyunk ilyen szerencsétlenek..xD Szóval ennyit az iskolai úszásoktatásokról.
Először én is féltem a viztől, még lebukni se mertem alá valamiért, de utána megtanultam hason meg háton is lebegni. Ezután már le mertem menni a viz alá is és ott magamtól kezdtem úszni. Utána összekombináltam a lebegést meg a viz alatti úszást és tádámm :P
Még gyerekként jártam úszótanfolyamra. Nem volt egy nagy történet. Gyerekek a vízben, úszómester a partról magyarázott hogy mit hogyan.
Aztán a suliban is volt egy év amikor jártunk.
Ebből adódott össze a mai tudásom.
Az uszodába ahova járok, van felnőtt úszásoktatás. Még sose láttam milyen. De azt mondjta pasi aki tartja, hogy van olyan tanítványa aki megtanult normálisan úszni nála.
Köszönöm a válaszokat! Igen én is ilyen véleménnyel vagyok hogy uszodában nem tanítanak meg rendesen úszni!
Na mindegy elszerencsétlenkedek majd hátha sikerül valamennyire megtanulnom:)
Nálunk a felnőtt úszásoktatásnál 1 vagy 2 tanítvány jut a pasira aki oktatja. Az nem ilyen csoportos 15 ember - 1 oktató.
És azt mondta hogy a felnőttek akik elmennek hozzá többnyire jól meg is tanulnak úszni, mivel ők már tudatsak, direkt azért jönnek hogy ússzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!