A mai világban mennyire számít cikinek ha valaki felnőttként nem tud úszni?
19 éves vagyok. Alsó tagozatban volt úszásóránk, de olyan jelleggel, hogy akinek nem ment, az le volt tojva. Azóta sem tanultam meg. Amúgy belemegyek a vízbe, ha leér a lábam, de csakis akkor, vagy esetleg ha tudok kapaszkodni valamibe. Nem jó érzés nekem, ha csak úgy szabadon lebegek benne, így nem tudom, mikor fogok megtanulni ezt leküzdve. Elítélnétek ezért?
19L
25 éves vagyok, én se tudok úszni. Jó persze meg nem fulladok, de nem szép amit a vízben produkálok :D
Eddig nem volt hátrány, a kutyát se érdekli, hogy tudok-e úszni vagy sem.
Csak kb. annyira mintha biciklizni nem tudnál. :)
Kit érdekel. :D
31 vagyok, nem tudok úszni. Megfulladnék nagy vízben.
Viszont férjem jó úszó, és szeretném, ha a 2 éves fiunk is mihamarabb megtanulna.
Már miért ítélne el valaki ezért? Nem tök mindegy, hogy tudsz-e?
Semennyire, a férjem sem tud, pedig ő 28 éves. Ugyanúgy van vele, mint te: addig megy be a vízbe, amíg leér a lába, szóval vizes élményekről nem maradsz le.
Én ugyan tudok úszni, mégsem megyek szívesen olyan vízbe, ahol nem ér le a lábam, mert van egy olyan félelmem vagy fóbiám (ne nevess ki), hogy egyszercsak valami leránt és megfulladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!