Hogy lehetne felnöttként tini életem?
Zürös gyerekorom volt, 19 évesen már nem laktam otthon, egy évre rà meg már az országból is kénytelen voltam elköltözni.
Jelenleg sajnos màsból sem áll az életem, mint napi 8-9 óra fizikai munka, 2 hetente 1 nap szabad, mert valahogy fenn kell tartanom magunkat.
Emellé háztartás. Még jó, hogy gyerek nincs, mert szerintem már megbolondulnék.
A párommal alig látjuk egymást, mert mindkettönknek össze-vissza a munkaideje.
Szombaton költözünk, ami megsokszorozza a kiadásainkat. Örülök, ha a lakásba tudok venni ezt-azt, nemhogy ruhát magamra.
Nekem a tinikor teljesen kimaradt az életemböl, már 11-12 evesen fel kellett nönöm, hála a családi helyzetünknek, most meg nagyon hiányzik, hogy nem mehetek gondtalanul vásárolni, szórakozni, hanem csak munkából és házimunkából áll az életem már 19-20 éves korom óta.
Nyilvan Te is tudod, hogy a valaasz a sehogyan sem. Illetve ha nyersz a lotton, kifogsz egy milliardos hazastarsat vagy radhagynak nagyon nagy osszeget.
Viszont ha kepezned magad, talan jobb allasod is lehetne a jovoben, tobb szabadnappal. Szerintem. En is kulfoldon elek, minimalberes munkabol viszont nem szeretnek orokre legalja munkat vegezni, ezert tanulok mellette. Ha minden jol megy akkor hamarosan abban a szakmaban lesz allasom amit szivesen is csinalok es tobb bevetelt is jelent. Szoval, Neked is ezt ajanlom, tanulj! Az mar fel siker, nem, a tiniknek is mindig tanulniuk kell :)
Neked nem tini élet kell hanem szabadság és pihenés
Költözés után nézz más meló után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!