Fél éve volt egy műtétem ami miatt van egy ronda sebhely a hasamon. Szerintetek gáz hogy ha emiatt egy vékony trikóban megyek be a vízbe úszni? Majd lesz hegplasztika, de nem most hanem télen. Most nyaralni akarok.
Szerintem nem gáz, ha így érzed jól magad.
De talán próbáld magad elfogadni sebhellyel, az embereknek csak első pillantásra lesz furcsa, aztán elfogadnak vele.
Mondom ezt úgy, hogy gyermekkoromban szétszabdaltak :)
Nekem is van egy ilyen heg (15cm) es az elejen en is nem szerettem de elfogadtam ahogy van.és ennek mar 10 eve es meg mindig látszik
..
Fura. Tengerparton sokakat látok pólóban, nehogy megégjenek. De strandon nem.
Nekem is van egy hegem. De egyáltalán nem zavar. Mindig arra gondolok, hogy örülök, hogy egy heggel megúsztam a betegséget.
Egyébként pár napja láttam egy férfit egy nagy heggel a hasán. Egyáltalán nem volt taszító. Sőt, arra gondoltam, hogy min mehetett keresztül, hogy ilyen nagy műtétre volt szüksége.
Szerintem te nagyobb ügyet csinálsz belőle, mint az idegen, aki rád néz. Az, hogy valaki átment egy műtéten, szemmel látható, hogy az miatt van, nem a te hibádból.
Nekem az nem taszító, az viszont undorító, amikor egy csupaháj nő 2 mérettel kisebb fürdőruhában kötözött sonka módjára virít és közben még jó nagy arccal azt is hiszi magáról, hogy ő a legjobb nő a strandon :D. Na ez sokkal inkább odavonja a tekintetemet mint egy műtéti heg, bármilyen elrontott is.
Nekem fél évesen volt nagy hasműtétem, ronda heg maradt utána. Azzal éltem világéletemben, em szégyelltem, nem zavart, de atzért egyrészes fürdőruhát hordtam mindig. Két éve egy nagyobb fogyás után hasplasztika mellett dötöttem, és egyúttal a hegtől is megszabadultam. És jobban érzem magam így! Nem is gondoltam volna! Szóval sztem, ha a kérdező szeretné a plasztikát, ne beszéljétek le róla.
Addig meg, nyugodtan hordj trikót, vagy járj csupasz hassal, ahogy Te jobban érzed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!