Nők figyelem! Csak komoly választ kíváncsi vagyok! Ti alapból értitek ezt vagy ha nem mikor hogy tanultátok meg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Autó,bicó,stb.... gumileengedést?2015. máj. 24. 14:35
1/5 anonim válasza:
Ha arra gondolsz az autóvezetés nekem kinai nem tudom hogy fogom megtanulni.
2/5 anonim válasza:
Ezt a kérdést már vagy 2szer minimum feltetted... mi értelme?
A nők is pont azt tudják amit a férfiak, nem egy másik faj vagyunk.
3/5 anonim válasza:
Fuh, ember nagyon kemény volt, amikor leengedtem az első kerekemet. Elakadtam az autópályán, mert bemászott a kocsi kerekébe egy zsiráf és ki kellett szabadítanom, senki nem volt aki segítsen, nem akartam tovább menni, mert féltem, hogy a nyaka rátekeredik a kerékre és akkor dobhatom ki az egész kocsit. Izgultam, de erőt vettem magamon és leengedtem a kereket! És boldogan éltek, míg meg nem haltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!