Nagyon gyenge vagyok. Mit tegyek, hogy erősebb legyek?
Kezd zavarni a gyengeségem. Szeretnék egy kis izmot felszedni. Jelenleg egy kis erőfeszítéstől is remegni kezdek, ráadásul lúdtalpam és gerincferdülésem is van. Hajlékony sem vagyok. Arra gondoltam, hogy eljárnék heti 1-szer úszni (nincs pénzem többször, örülök, ha ez is sikerül), elkezdeném a fegyencedzést (sokan javasolják), plank, tánc és esetleg jóga.. Jelenleg a mozgásszintem a nullán van, semmit nem mozgok. Megerőltető lenne ez mind egyszerre? Mivel kezdjek vagy mit csináljak még?
18/L
Nulláról bizonyára megerőltető lenne, de ez azért azon is múlik, hogy mennyire intenzíven s mennyit végzed ezeket... Így nem lehet megmondani.
Ha neked ezek szimpatikusak, csináld ezeket. Azért én fokozatosan csinálnám, nem egy hét alatt az összeset bevonva... Néha jó dolog a drasztikusság, de ha rendesen edzel, akkor az izmaidnak s az idegrendszerednek sok lesz ennyi...
Ha izmot akarsz felszedni, legjobb a súlyzós edzés... Kezdetnek a fentiek se rosszak, de azért hamar behoznám ezt is.
A fizikai problémáidhoz viszont nem értek, nem tudom, hogy mire kell vivyáznod gerincferdülés és lúdtalp esetén, a javaslataim normál esetre értendők, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!