Hogyan legyek erősebb, jobb "harcos"? (lent)
Kicsi kézfejem van, de erősebb szeretnék lenni. Hogyan lehet ezt elérni? El vagyok gyengülve. Fekvőzzek, vagy mivel?
Valamint, aki jártas benne, melyik oldalával és hogyan kell ütést mérni az ellenfélre harc közben, hogy fájjon neki?
Hogyan légy jobb harcos?
Mondjuk járj el harcművész edzésekre.
Köszönöm!
És ha nagydarab, vagy kövér valaki, annak hova üssek? nem érzik meg igazán.
De ezek, amiket írtál elég hasznosnak tűntek. Bár nem tudom, nekem erős lesz-e a kézfejem valaha, ha ilyen kicsi.
Jesszusom előző hagyd már abba, mert szerencsétlen gyerek még a végén elhiszi.
Először is megkéne tanulnia normálisan ütni. Ha üti a falat, az talán segíthet, de ha ész nélkül csinálja, akkor komoly károkat okozhat magának. És igen, hacsak nem évek óta erősiti a kezét, akkor el fog törni, főleg, ha rossz helyre üt.
Kedves kérdező, ez otthoni környezetben nem fog menni! Keress valamiféle edzést a közeledben. Azzal, hogy ütöd otthon a falat, nem fogsz sokra menni. Ez az egyik.
A másik meg, hogy hiába mondjuk meg neked, hogy hova üss, a bunyó hevében nem fog eszedbe jutni, ösztönől fogsz úgyis verekedni. Ehhez rutin kell, azt viszont csak rendes harcművészet/küzdősport edzéseken tudod megszerezni, hozzá kell tegyem, nem három-négy hónap alatt...
Akkor az előző csak szórakozni próbált?
Már nem tudom követni, hogy mi van.
Ha viszont olyan sok időbe telik, nem ártana elkezdenem. De ez már így késő... Azért a súlyemelést próbálom, meg a fekvőt. Na meg valahogy próbálom tornáztatni a kézfejem, hogy erős legyen, meg a csuklómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!