Szerintetek késő újra kezdeni?
Figyelt kérdés
Kiskoromban tornász akartam lenni,sokat edzettem is,nagyon komolyan vettem.Aztán 11 éves koromban térdproblémám lett,azt mondták állandó,és hogy nem fogok tudni sportolni komolyan.Abbahagytam a tornát,minden sportot csak hobbiból űzhettem..Viszont egy ideje észrevettem hogy nem fáj a lábam,javul.Így elkezdtem itthon edzegetni,az egész nyarat erre szenteltem és viszonylag jól megy,persze sok a hiányosság meg elég merev is vagyok még mindig,de ha újrakezdeném legalább nem teljesen nulláról kéne.Most 16 éves vagyok,lány.Szerintetek túl késő vagy még van esélyem újrakezdeni?2016. júl. 31. 22:25
1/1 anonim válasza:
Hat ez csak rajtad all hogy milyen motivalt vagy...ha szereted akkor csinaljad es vedd is komolyan es akkor egy ido mulva nem leszenek hianyossagok 16/f (en is eltortem a bokam es azt mondtak hogy nem focizhatok pedig 10 eve focizok...nagyon faj meg mindig a bokam de mivel imadok focizni nem fogom abbahagyni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!