Akrobatikus rock and roll, szerintetek újra tudnám kezdeni?
9-10 éves koromig, csak egy évet táncoltam, és nagyon szerettem, de aztán abbahagytam. Most 13 éves vagyok, és azt a keveset is elfelejtettem, amit akkor tanultam, plusz akkor az osztálytársaimhoz képest jelentősen jó kondiba voltam, és most sem vagyok kövér, de van egy kis háj a hasamon, meg most már közel sincs olyan teljesítményem. De ezeken nyilván gyakorlással lehet javítani, igazából az zavar nagyon, hogy attól félek, hogyha beiratkozok valahova, akkor vagy kisebbek közé raknak be, ahol nem érzem jól magam, vagy beosztanak a korosztályomba, ahol mindenkinek lenne gyakorlata, nem tudnám teljesíteni azt a szintet, amit ők. Plusz amikor én elkezdtem (és aztán sajnos abba is hagytam), akkor egy új csapatba kerültem, senki nem ismert senkit, könnyen találtam barátokat, de félek, hogyha összeszokott emberekkel lennék, akkor kiközösítenének. És körülbelül milyen gyorsan tudnák megtanulni egy koreográfiát, ha tényleg sokat gyakorolnék?
Szerintetek érdemes újra kezdeni? Mostanában nagyon hiányzik az ilyesmi, és sokféle sportot nézegettem, de még mindig ez tetszik a legjobban.
Én már 6 éve rokizok és volt jó és rossz élményem is.
Szerintem egy nyári tábor nagyon segítene a helyzeteden.
Én minden évben megyek és tavaly is jött egy új lány. Elég csöndes ,de összebarátkoztunk és elfogadtuk. A táborban rengeteg csínytevés is volt és ez is hozott vitához de még is összebarátkoztunk. Sajnos most már csak ketten vagyuk a csapatban akik régóta együtt vagyunk de eléggé elszállt a másik. Szerintem mindenféleképpen kezd újra. Megéri! Az a lényeg hogy erőltesd meg magad és te is tegyél azért valamit hogy fejlődjél ne az oktatókat okold . Az élet igazságtalan... Ha be is raknak a kicsikhez el kell fogadnod és minden erődet beleadni... Nyugodtan felkereshetsz és rámírhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!