Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ugye nem késő ilyenkor újra...

Ugye nem késő ilyenkor újra kezdeni?

Figyelt kérdés

3 évet kézilabdáztam.. 10 évesen kezdtem és 13 éves koromig űztem mikor nbII-es szezon felénél abbahagytam.. tehetségem elvileg megvan hozzá.. fél év után már a "nagyokkal" edzettem akik persze pár évvel idősebbek nálam :D már 3 éve hogy abba hagytam

de nagyon szeretnék vissza menni viszont teljesen ellustultam és az állóképességem sem olyan mint régen

a tesi tanárom is mindig dicsér mert nagyon jó passzokat tudok adni és stb de mint emlitettem nem ezzel van a probléma

most azt tervezem hogy nyáron össze szedem magam aztán ha minden jól megy év végén vagy 2017 elején keresek egy csapatot.. szerintetek hülyeség lenne ezt megpróbálni?

2016. máj. 31. 18:54
 1/1 anonim válasza:
Szerintem még simán belejöhetsz újra, ha nyáron tényleg kicsit rágyakorolsz, hamar visszarázódhatsz, de komolyan kell venned!
2016. jún. 1. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!