2,5 éves kisfiamnak, elsőbabás anyuka, a kukiján borsónyi faggyú gyűlt össze, még nem jön teljesen hátra ahol ez lenne, mit javasoltok mit lehet vele kezdeni, vagy egyből sebészetre kell vinni? Mit fognak ilyenkor csinálni?
Ne haragudj,nem bántani akarlak, de 2,5 évesen ezt kérdezgetni már kicsit késő.
Ebben a témában nagyon megoszlanak a vélemények azért is próbáltam kérdezni,vannak akik csak negativumokat irnak. házi orvos látta, nem küldött még tovább mert még bármi lehet... szerintem sincs késő, még cak 2 éves múlt...
hallottatok már erről ez segit valamit: Gátmasszázsolaj - Bahnhof-Apotheke
Igen,be is linkeltem neked...Te elolvasod a válaszokat???
Nekünk ez segített,és nem mindenféle szteroidos baromság.
majd szépen idővel kijön,ez a faggyus dolog segiti h ne legyen letapadva neki teljesen.
Ezt az olajat probálta is valaki?fiamnak még kicsit(pár mm) le van tapadva sajna.
7es!
én teljesen normálisan érdeklődtem,nem értm a kirohanásod,kiváncsi lettem volna mennyi idő mulva hatott,hogyan kell pontosan haználni...gondoltam a tapasztaltabb segit...de látom enm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!