Mikor fordult babátok hasról hátra?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hetes és tegnap többször átfordult. Ügyesnek számít? Mikor várható, hogy hátról hasra is fordul?2013. dec. 22. 11:56
1/5 anonim válasza:
Nagyon is!!! 3 hónap körül szokott történni. Az enyémek is ügyesnek számítottak a maguk 3hónap 1 hetükkel. A tiéd még inkább az!!
2/5 anonim válasza:
Igen, ügyes. Ez még korainak számít. Az én fiam is 2 hónaposan átfordult, az is korainak számított.:)
3/5 anonim válasza:
A fiam másfél hetesen átfordult, de azzal magyarázta a védőnő, hogy a testéhez képest nagy a feje (tényleg nagyon vékonyka volt nagyon nagy buksival, én nem is tudom, hogyan szülhettem meg természetes úton repedés nélkül), és ezért, ahogy emelgette a fejét, elrántotta a súly. Ezt követően legközelebb csak 2,5 hónaposan csinálta, de én még ezt sem gondolom "tudatosnak".
4/5 anonim válasza:
1. vagyok újra. Ha többször csinálja, akkor igenis tudatos, és számolhatod mostantól az átfordulást. Nekem a kicsi fiam egyszer fordult át 1 hónaposan, de az totálisan véletlen volt, mert nagyon fájt a hasa, és addig "vergődött", amíg átbillent. Ez jelenti azt, hogy nem tudatos, és egyszeri. De a tiéd többször csinálta, tehát ő valóban átfordul 2 hónaposan. :)
5/5 anonim válasza:
10 hetesen:-)
Most 12 hetes és szuperül tartja magát, ki nyomja magát , es hátáról oldalra is tud fordul i .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!