Szerintetek mindenről lekéstem 21 évesen? Lehet ilyenkor még új életet kezdeni?
Sziasztok!
21 èves lány vagyok. Eddig abszolut nem èltem társasági èletet, elèggè önbizalom hiányos voltam, ember iszonyom volt, 16-19 èves koromig bipoláris depresszióm volt. Egyszóval kb 20 èves koromig egy magába fordult csődtömeg voltam. Most 21 èvesen mentem egyetemre ès döntöttem el h mit szeretnèk csinálni, de mèg most is fèlek kapcsolatokat, barátságokat èpiteni, mivel kimaradt az èletemből 4 èv amikor ennek kikellett volna alakulnia .
Az lenne a kèrdèsem h 21 èvesen lehet barátságokat, haveri kört kièpiteni, ès kibulizni meg kièlni magam? Barátom van, ugyh kièlès alatt nem a pasizást èrtem. Hanem hogy a fiatalságomat kièlhetem mèg ilyenkor?
Kicsit ugy tűnik nekem, h ebben a korban már minden 21-22 èvesnek diplomája lesz, ès mennek karriert èpiteni ès ők már korábban kitombolták magukat.
Ne hülyéskedj, igazából a legjobb korban vagy, hogy elkezd élni. Én nem értek egyet azzal, akik 20-22 éves korukra kiélik magukat, túl naívak és átverhetők minden téren.
Barátságot felnőttként is lehet kötni, sőt, sokszor sokkal tartósabbak. Nekem is óriási baráti társaságom volt tizenévesen, de aztán az évek alatt szépen lemorzsolódtak az emberek, mindenki ment a maga útjára. A baráti kapcsolatokat az élet hozza magával, mások vesznek körül általános iskolában, aztán középiskolában, mások az egyetemen, munkahelyen, ha elköltözöl otthonról, akkor az új lakóhelyeden találsz majd barátokat, ismerősöket, ez teljesen normális.
Én rengeteget buliztam, de amikor megszülettek a gyerekeim, akkor jöttem rá, hogy milyen felszínes kapcsolataim voltak, nagyon sokan elmaradtak mellőlem. Most meg azok állnak hozzám a legközelebb, akiket pár éve ismertem meg a gyerekek által.
Most kezdhetsz igazán – nem új, hanem – életet!
Van, aki 40-50 évesen is meglépi. Nincs korhoz kötve, de 20-hoz biztosan nem – bár visszatérhetnék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!