Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mindenről lekéstem...

Szerintetek mindenről lekéstem 21 évesen? Lehet ilyenkor még új életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 èves lány vagyok. Eddig abszolut nem èltem társasági èletet, elèggè önbizalom hiányos voltam, ember iszonyom volt, 16-19 èves koromig bipoláris depresszióm volt. Egyszóval kb 20 èves koromig egy magába fordult csődtömeg voltam. Most 21 èvesen mentem egyetemre ès döntöttem el h mit szeretnèk csinálni, de mèg most is fèlek kapcsolatokat, barátságokat èpiteni, mivel kimaradt az èletemből 4 èv amikor ennek kikellett volna alakulnia .

Az lenne a kèrdèsem h 21 èvesen lehet barátságokat, haveri kört kièpiteni, ès kibulizni meg kièlni magam? Barátom van, ugyh kièlès alatt nem a pasizást èrtem. Hanem hogy a fiatalságomat kièlhetem mèg ilyenkor?

Kicsit ugy tűnik nekem, h ebben a korban már minden 21-22 èvesnek diplomája lesz, ès mennek karriert èpiteni ès ők már korábban kitombolták magukat.

2016. jan. 29. 13:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok 20 évesen, csak én még egyetemen se akarok bulizni. Túlságosan magamnakvaló, introvertált, antiszociális csődtömeg vagyok még mindig. Nem hiszem, hogy én vagyok ezzel az egyetlen, de tényleg szörnyű látni, hogy a környezetemben mindenkinek izgalmasabb az élete, még a szomszéd 12 éves gyerekének is, mint nekem.
2016. jan. 31. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, én 24 évesen járok egyetemre és nem akarok bulizni, nem is tettem soha! Ettől még nem érzem magam csődtömegnek! Valóban nem vagyok tökéletesen megelégedve az életemmel én se, de nem azért mert nem bulizok... Nem gáz kicsit, hogy mindenki a buliktól teszi függővé az életét?
2016. jan. 31. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 te vontad le a következtetést a kommentből, én sehol nem írtam, hogy azért mert sose buliztam, vagyok introvertál, antiszoc és csődtömeg. Ez csak egy része. Emiatt sincs semmilyen ismerettségi köröm, de ehhez hozzátesz az is, hogy ha néhanapján hív is valaki valahova, nem megyek, mert nem érzem magam odavalónak. Ez egy sokkal bővebb és mély téma, ne vegyél mindent magadra, pláne ne 24 évesen.
2016. jan. 31. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért veszem magam mert én is introvertált vagyok. Az introvertáltság egy normális dolog, nem egyenlő a szégyenlősséggel, csődtömegséggel és egyebekkel. Olyan mint hogy nem mindenkinek barna a szeme, hanem mondjuk kék. Igen, egy kicsit nehezebb így élni, de csak azért, mert az extrovertáltakra szabták a világot. Balkezesként is nehezebb élni, de ettől még normális dolog. De ha te ettől így szenvedsz és ennyire nincsenek barátaid, akkor neked valami más problémád van. Az introvertáltság nem arról szól, hogy valaki nem tud valamit csinálni (barátkozni, beszélgetni stb), hanem arról, hogy nem akar mert nincs rá akkora igénye.

Izgalmas bárkinek lehet az élete, a buli ehhez kb annyit tesz hozzá, hogy másnap elmesélheted milyet hánytál.

2016. jan. 31. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Már megint kiragadtál egy csöpp részt a mondandómból, és azzal érvelsz. Írtam, hogy ”ez csak egy része”, és jóval bonyolultabb ennél. Ebbe tartozik, hogy igen, sok minden nincs nálam rendben. Nincs szórakozás az életemben semmilyen módon, senkit se érdekel hogy élek-e vagy halok, meg hasonló finomságok. Tudom jól, hogy nincs ki minden kerekem :)
2016. jan. 31. 22:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyszerűen elképesztő -mi a csudáról késtél volna le 21 évesen!

Elmondom, amilyen tempóban "élni" kezdenek a kis pisisek, akik azt hiszik, hogy már nagyok -azt nem szabad semmibe se' venni! 150 éve még a férfiak is csak 23 évesen lettek nagykorúak, úgyhogy visszafoghatná már magát mindenki! És ne aggódj, időben vagy!

2016. febr. 5. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan veszed te is, és bárki ki is hogy ennyi meg annyi idősen is valamiről lekésett.

Lehet ezt hallottad valahol ezt a kifejezést, de ennyi idősen biztos nem késtél le semmiről.

Meg úgy bármennyi idősen sem senki.

A legtöbb dolog csak elhatározás kérdése.

2016. febr. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!