Szerintetek mindenről lekéstem 21 évesen? Lehet ilyenkor még új életet kezdeni?
Sziasztok!
21 èves lány vagyok. Eddig abszolut nem èltem társasági èletet, elèggè önbizalom hiányos voltam, ember iszonyom volt, 16-19 èves koromig bipoláris depresszióm volt. Egyszóval kb 20 èves koromig egy magába fordult csődtömeg voltam. Most 21 èvesen mentem egyetemre ès döntöttem el h mit szeretnèk csinálni, de mèg most is fèlek kapcsolatokat, barátságokat èpiteni, mivel kimaradt az èletemből 4 èv amikor ennek kikellett volna alakulnia .
Az lenne a kèrdèsem h 21 èvesen lehet barátságokat, haveri kört kièpiteni, ès kibulizni meg kièlni magam? Barátom van, ugyh kièlès alatt nem a pasizást èrtem. Hanem hogy a fiatalságomat kièlhetem mèg ilyenkor?
Kicsit ugy tűnik nekem, h ebben a korban már minden 21-22 èvesnek diplomája lesz, ès mennek karriert èpiteni ès ők már korábban kitombolták magukat.
Azért veszem magam mert én is introvertált vagyok. Az introvertáltság egy normális dolog, nem egyenlő a szégyenlősséggel, csődtömegséggel és egyebekkel. Olyan mint hogy nem mindenkinek barna a szeme, hanem mondjuk kék. Igen, egy kicsit nehezebb így élni, de csak azért, mert az extrovertáltakra szabták a világot. Balkezesként is nehezebb élni, de ettől még normális dolog. De ha te ettől így szenvedsz és ennyire nincsenek barátaid, akkor neked valami más problémád van. Az introvertáltság nem arról szól, hogy valaki nem tud valamit csinálni (barátkozni, beszélgetni stb), hanem arról, hogy nem akar mert nincs rá akkora igénye.
Izgalmas bárkinek lehet az élete, a buli ehhez kb annyit tesz hozzá, hogy másnap elmesélheted milyet hánytál.
Egyszerűen elképesztő -mi a csudáról késtél volna le 21 évesen!
Elmondom, amilyen tempóban "élni" kezdenek a kis pisisek, akik azt hiszik, hogy már nagyok -azt nem szabad semmibe se' venni! 150 éve még a férfiak is csak 23 évesen lettek nagykorúak, úgyhogy visszafoghatná már magát mindenki! És ne aggódj, időben vagy!
Nem tudom honnan veszed te is, és bárki ki is hogy ennyi meg annyi idősen is valamiről lekésett.
Lehet ezt hallottad valahol ezt a kifejezést, de ennyi idősen biztos nem késtél le semmiről.
Meg úgy bármennyi idősen sem senki.
A legtöbb dolog csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!