Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az normális ha gyúrástól ezt...

Az normális ha gyúrástól ezt érzem?

Figyelt kérdés

Most elkezdtem újra, már a héten a harmadik edzésem, de néha már valami olyat érzek.. mintha lenézném kicsit az embereket, dolgokat, mintha feljebb emelkedtem volna egy szintet, persze ezt csak időszakosan. Na meg fateromnak szóltam egy olyat amit még azelőtt nem :D olyan kicsit lenézően..

Nemtudom, ez normális ? mi van ilyenkor ?

2016. júl. 29. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem normális, nem lesz mindenki arrogáns attól, hogy elkezd gyúrni, ami szép lépés, de nem valami nagy dolog. De ha odateszi magát és évek óta gyúr, sőt eléri a naturál maxát, az sem indokolja, hogy bunkó is legyen mellé s egy normális embernél nem is okoz semmi ilyesmit. Többnek érezheted magadat így, az OK, de mások fölé nem emelkedsz emiatt...
2016. júl. 29. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!