Az normális ha gyúrástól ezt érzem?
Figyelt kérdés
Most elkezdtem újra, már a héten a harmadik edzésem, de néha már valami olyat érzek.. mintha lenézném kicsit az embereket, dolgokat, mintha feljebb emelkedtem volna egy szintet, persze ezt csak időszakosan. Na meg fateromnak szóltam egy olyat amit még azelőtt nem :D olyan kicsit lenézően..
Nemtudom, ez normális ? mi van ilyenkor ?
2016. júl. 29. 19:46
1/11 Cortez70 válasza:
Nem normális. Ne legyél beképzelt kocsog. :)
2/11 anonim válasza:
Nem normális. Normális ember nem száll el magától egy kis gyúrástól és nem is néz le másokat. Biztos másoknak is vannak olyan tulajdonságaik, amikben jobbak, mint te.
3/11 anonim válasza:
Nem normális. Attól még, hogy edzettél hármat még nem te leszel a Jani, aki mindenkinek csak úgy beszólhat mert ő gyúr.
4/11 A kérdező kommentje:
Jó.. nem is azért irtam a kérdést. de én tényleg ezt érzem magamba
2016. júl. 29. 19:59
5/11 anonim válasza:
Sok ember agya elszáll csak azért mert emelgetett pár súlyt. Nem normális de megesik. Nem szabad vagy szájba vernek idővel!
6/11 A kérdező kommentje:
De azért még edzek. s nem a nők miatt csinálom, magam miatt
2016. júl. 29. 20:05
7/11 Cortez70 válasza:
Vegyél vissza az arcodból és eddzél tovább. Ennyi.
8/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Bár én csak két heti edzés után szálltam el, de utána elküldtem a főnököt a p*csába, meg leütöttem egy csövest mert nem tetszett a nézése. Bár most munkanélküli vagyok és egy ügyem is van, de leszarom, én gyúrós vagyok, bármit megtehetek.
9/11 A kérdező kommentje:
Naa azt még én vegyek vissza az arcomból :D 2 hét hát ha nállad ennyit okozott.. kiváncsi lennék nálam mit fog
2016. júl. 29. 20:15
10/11 Cortez70 válasza:
Én írtam, hogy vegyél vissza. A másik válszoló meg poénból írta. Irónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!