Vajon miért bámulnak meg folyton futás közben?
Figyelt kérdés
Minden nap futok, és állandóan azt veszem észre, hogy mindenki megbámul. Mi zajlik ilyenkor a fejükben? Teljesen hétköznapian nézek ki, semmi kirívó nincs rajtam, átlagos sportszerkóban futok. Beszéltem más futókkal is, és őket is ugyanígy bámulják. De miért? Komolyan érdekelne mert nekem ez nem szokásom.2016. júl. 26. 16:40
1/4 anonim válasza:
Két okot tudok elképzelni, az egyik, hogy egyszerűen kevés futót látnak, és mint különlegességet, megbámulnak. A másik, hogy irigykednek, hogy te ki tudsz mozdulni, és teszel az egészségedért, és egy rosszallással vegyített irigység vezeti őket. Ne foglalkozz vele, hogy mások mit gondolhatnak rólad, ők majd foglalkoznak vele. :)
2/4 anonim válasza:
Ha csaj vagy akkor pl a lotyogo melled mint a tavkapcsba adam sandler
3/4 anonim válasza:
Rendszeresen futok olyan helyen, ahol sok futó van.
A "civilek" egyszerűen bámulnak, nem értik, miért futsz, ha még lány is vagy mellé, akkor meg ugye duplán, hiszen egy csinos sportos nő mindig felkelti a figyelmet.
Én futóként rá szoktam nézni, mosolyogni a szembefutókra, kíváncsi vagyok, kik futnak, hogy megy nekik, de bámulásnak azért nem neveznék egy pillantást
4/4 anonim válasza:
A nemfutok engem is bámulnak, főleg mikor mondjuk 800-1500azok, mert akkor 25-22 km/h átlaggal megyek,néha szeles utcán is. Olyankor meg mindenki megbámul,kutyás,biciklis,öreg néni,kisgyerek amikor 100-200-400azok, ezeket általában biciklisek után mellett,elott szoktam. De ha kimegyek a házból futocuccban, mar akkor is bámulnak. Szerintem kevés ember sportol, pláne kevés fut, furcsa nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!