Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó lányok! Nincs...

Fogyókúrázó lányok! Nincs kedve valakinek együtt fogyni? (többi lent) 15/L

Figyelt kérdés

Először is, csak azért lányok mert félek a fiúktól.

Másodszor, 163 cm és 64,6 kg vagyok, szeretnék 10 kilót fogyni, illetve amennyi szükséges, hogy jó alakom legyen.

Egyedül megpróbáltam egyedül futni, mentem ki este és hajnalban, de egyik sem ment... a diétám a költözéssel megszűnt amikor majdnem 1 hónapig gyorskajákon éltünk, lényeg, hogy mivel semmi nem működött, ezért szeretnék Valakivel együtt futni aki szintén fogyni szeretne.

3. kerületben lakok.

Akit érdekel az írjon privit!

2016. júl. 24. 21:15
 1/3 kovpet ***** válasza:
Az elméleti részét tudod a dolgoknak? Hogy miket jó enni és miket nem, miből mennyit, hogy érdemes mozogni, stbstb?
2016. júl. 24. 21:25
 2/3 A kérdező kommentje:
A nemrég használt módszerem bejött, szerintem, még ha lassabban a kelleténél de fogytam pár kilót, amit vissza is híztam (kb) 1-2 hónap alatt... De amúgy a hogy érdemes mozogni-ra nem igazán tudom, de amikor a sajnos már nyugdíjas tesi tanárom edzett minket, rengeteget futottunk és lett is eredménye, év végére olyan fitt voltam mint még soha, leköröztem a régi ovis önmagamat.
2016. júl. 24. 21:46
 3/3 kovpet ***** válasza:

"amit vissza is híztam (kb) 1-2 hónap alatt"

Akkor nem jött be. :)

A futás jó, de a tempós gyaloglás is jó, azt meg tudod mondjuk egy óráig csinálni. Egy órát futni kevesebben tudnak azért, főleg az elején.

Neked nincs nagy felesleged, de akinek van, annak jobban nyírja az ízületeit a futás mint a tempós séta vagy a (szoba)bicikli. 130-as pulzus mellett.

De a kaja fontosabb. Nincs az a mozgás, amit ne lehetne visszakajálni :)

Olvasd el a Sárga Kapszula c könyvet, ingyen letölthető a szerző oldaláról. A stílusa kicsit, khm, furcsa és a testépítésről szól, de nem csak testépítőknek való. Mindenki teste ugyan úgy működik, ráadásul nőként nem tudnál túl izmos lenni akkor sem, ha akarsz, anélkül, hogy megegyél egy patikányi illegális szert, tehát ettől nem kell tartanod :)

2016. júl. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!