Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hülyének fognak nézni, ha...

Hülyének fognak nézni, ha egyedül futok? 17/l

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy elmegyek futni,viszont nincsen rendes futo ruham,szoval egy sima rovid cicanadrag lenne rajtam meg egy egyszeru felso.Hulyenek fognak nezni?

2016. júl. 24. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem, de kit érdekel? :) nekem se futócipőm, se futónadrágom, se futó ruhám sincs mégis el szoktam menni futni.
2016. júl. 24. 20:38
 2/6 kovpet ***** válasza:
A futás nem csapatsport :)
2016. júl. 24. 21:25
 3/6 anonim válasza:
100%

Dehogy néznek hülyének. Én azt nézném annak, aki otthon döglik a fotelban és egész nap zabál. Én is 17 évesen kezdtem futni, akkor még napi 1 km-t sem bírtam egyben. Mára naponta 7-8 km-t futok, fogytam is, még egy csomóan megjegyzték, hogy formásabb vagyok 😄

Viszont egy dolog nagyon fontos. A futócipőn sose spórolj. Jó cipőben ezerszer jobb a futás, ráadásul a gerinced is védi a lépéseknél. Nekem a Nike Pegasus vált be, de szerintem ez emberenként változó. Meg futás közben hallgass valami jó zenét 🎵

És nehogy elkeseredj, ha az elején nem tudsz sokat futni, ha kétnaponta eljársz futni, egy hónap múlva már simán megy hosszabb távon is 🏃

19/L

2016. júl. 24. 23:05
 4/6 aikiboxer ***** válasza:
Nem tudom merre futsz, de egy KO Pfeffer vagy hasonló gázsprayt vigyél magaddal és lehetőleg a kezedben tartsd futás közben.
2016. júl. 24. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan -- fiúk, lányok egyaránt -- futnak egyedül. Szerintem jobb is, mert így a sajét tempódban tudsz haladni, nem kell senkihez sem alkalmazkodnod. Ha meg mással mész, akkor beszélgetni fogtok közben, és máris nem tudod teljes energiádat a futásra fordítani.

Az öltözettel egyetértek az előzőkkel. Ilyenkor nyáron egy rövidnadrág és egy trikó, őszől hosszabb nadrág és egy pulcsi teljesen jó. Lányoknak egy sportmelltartó jól jöhet, ahogy érzed. Valóban, egy jó, ütéseket csillapító talpú és a lábat tartó cipő kell hozzá. Sportboltokban néha tavalyi modellekek kiárusítanak olcsón. Egy tavalyi modellben pont olyan jól lehet futni.

2016. júl. 25. 05:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten egyedül szeretek futni :D Az meg hogy miben futsz tökmindegy amíg nem akadályoz benne.
2016. júl. 25. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!