Mesélnétek saját verekedős sztorikat? Nem számít a kor!
Nekem csak egy igazán emlékezetes volt amikor nekifutásból falhoz löktek és beverték a pofám. A többit általában hoztam, voltam akinek én törtem el valamijét vagy pakoltam monoklit a fejére. Nem voltam túl kedvelt a suliban.
A verekedés nem jó buli amúgy. Nekem is kellett egy verés, hogy rájöjjek.
Hát nem mostani kérdés, de van egy komolyabb verekedős sztorim:
Fradi vs. Újpest foci meccs után történt, éppen elvonultunk a Grouppama arénából a vendég szektorból és az 1-es villamoshoz tartottunk.
Felszálltunk és a Lurdy ház fele mentünk, amikor a villamoson egy ittas fradi szurkoló ócsárolni kezdett minket. Csak szóban vágtunk vissza neki, majd amikor leszálltunk és a parkolóba mentünk az autóhoz követett minket és ekkor elkapta a haverom sálát, aki vissza lökte magától.
Akkor már elegem lett a gyökérből és kiosztottam egy "arányos csicska lángost" neki, amitől leesett a sapkája és megtántorodott. Mi beszálltunk és elvittem a haveromat egy darabig, közben az ittas idióta hangosan rinyálni kezdett.
Bár vesztettünk a pályán, de azon kívül nem! Egyébként nem lett ügy az esetből azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!