Saját tippmix tipp adó oldal, hogyan, milyen feltételekkel?
Azért van értelme az 1-2 ezer ft-nak , mert igen én elég jól keresek ezzel , viszont munkaszerűen csinálom , mint leírtam több órát foglalkozok vele naponta , és szeretném mással is megosztani a tippjeimet , viszont az életben semmi nincs ingyen , és 1-2 ezer ft szerintem nagyon jelképes baráti összeg azért amit én adok . Adhatnám ingyen de én utána nézek a csapatoknak / játékosoknak , elemezgetek , foglalkozok vele több órán keresztül ! És természetesen az elején lenne 1-2 ingyenes tipp is az oldalon hogy lássák az emberek hogy jók és többnyire nyerőek a tippjeim .
A másik meg hogy a kutya se venne stb ... azért vannak olyan oldalak ( tudtommal jelenleg 3 van Magyarországon ) ahol ténylegesen segítenek , nem húzzák be a pénzt , és tényleg jó tippeket adnak ! Ilyen oldalt szeretnék én is .
Van értelme 1-2 ezer forintért tippeket adni. Ha felfuttatsz egy oldalt amire összegyűlik mondjuk 10000 like, és a likeolók 1%-a fizet a tippekért, az 100-200 ezer forint havonta. Abból ha 15%-ot leadózól az 85-170 ezer forint. Emellett persze keres a saját tippjeivel is (akár többet is) de legalább van egy fix bevétele.
Érdemes lenne utánajárni, hogy milyen adózási formában lenne ez kedvező számodra, mert ha tényleg jók a tippek akkor simán életképes lehet az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!