Nem bírja a tüdőm a futást!?
Nekem olyan gondom van, hogy futást nem birom, de nem a lábam miatt, mert a lábam egyáltalán nem szokott fájni, hanem inkább a tüdőmmel van a gond..
Mondták, hogy járjak el úszni, hát ez a "betegségem" már kiskorom óta van, hogy a tüdőm nem bírja, eljáram úszni kb 3 évet, mert a gerincemmel is volt gond, és akkor sem javult semmit a tüdőm... Az úszást bírtam, mert mindig 5-ös voltam, meg egy levegővel végig úsztuk az egész medencét, de a futás az kiakaszt, főleg azért, mert most van a kúper, meg a sok futás, ahhoz meg kellene a tüdő, de ezt a tanárom nem igazán érti meg..
Valami, amivel lehetne edzeni, valami légző gyakorlat vagy valamit tudtok ajánlani?
Elsőnek: betegséget azért írtam úgy, mert igazából azt mondták az orvosok, hogy semmi bajom.. De valami mégis, lehet hogy ugyanaz, mint a második válaszolónak, hogy kicsi a tüdő kapacitás, mert végülis nekem is ez van..
Másodiknak: Köszi a választ :) Majd próbálom tartani amit írtál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!