Miért van az, hogy alig tudom rászánni magam a tornára, de közben és utána jól érzem magam?
Figyelt kérdés
Nem vagyok, sosem voltam, és szerintem nem is leszek sport ember...nem edzőterembe járok, otthon szoktam tornázni. ( van kéz és bokasúly is ) Tudom, hogy tök jól érzem magam utána de rászánni magam mindig nagyon nehéz....2016. ápr. 27. 13:00
1/3 anonim válasza:
Párosan menjetek,ne egyedül!Nekem is az a bajom hogy egyedül nem akarok idėtlenkedni!Magabiztosabb vagyok ha van velem valaki!
2/3 anonim válasza:
Szia! Átérzem, én is így vagyok vele. Pedig folyamatosan jár az agyam, hogy kéne jó lenne és baromi nehéz rászánni magam. Végülis elkezdtem görkorizni járni, és jóga órákra ismerősökkel. Így jobb. :D De egyébként tényleg nehéz elkezdeni, közben pedig baromi jó dolog, ha olyat csinálsz ami érdekel és szereted.
3/3 Rayna válasza:
Ez velem is ugyanígy van. :D Hiába igyekszek "sportosabbá" válni, úgy tűnik lusta maradok felfogásilag. xD Pedig már kb 4 hónapja csinálom heti min 3x. Ez valahogy még se változik. Pedig mindig mikor már belemerülök a tornába, tökre élvezem (végén szenvedek csak, hogy már alig bírom :D), de utána tök jó érzés, hogy megint megcsináltam. Valahogy ez még se motivál az elején, én se értem miért. :D Lehet még nem álltam át teljesen a mozgás dúsabb életmódra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!