Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » KOMOLYAN KÉRDEM, hogy miért...

KOMOLYAN KÉRDEM, hogy miért mondják mindenhol, hogy a szex az egyik legjobb edzésforma?

Figyelt kérdés
Miközben sok edző tiltja verseny előtt,illetve ha így van,akkor sok nő miért nem csinálja edzőterem meg futás helyett?

2016. ápr. 23. 15:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Jah, egyébként ha jól megverik az embert, az is nagyon hasonló fájdalmat tud okozni, mint amikor jól megdugják, mégsem tartunk egy kiadós verést sem jó edzésnek :P
2016. ápr. 24. 16:16
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem egyszer...

Nem áll szándékomban átmenni 18+-ba, így nem merülök bele a témába. Csak megismétlem, olyan pózokról beszélek, olyan intenzitással, aminek a fenntartása komoly izommunkát igényel. Nem szimpla dugásról.

Ha rosszul ülök a széken, az nem igényel izommunkát. Ennyi.

2016. ápr. 24. 16:26
 23/29 anonim ***** válasza:
Mishugah mentschn...
2016. ápr. 24. 16:37
 24/29 anonim válasza:
100%

Vere: nekem priviben leírhatnál pár jó kis pózt, ígérem hogy nem jelentelek be. :D

A többieket meg úgyis jobban éreklk a súlyzókáik, hát hagyjuk meg őket a hitükben, hogy jó az nekik :D

2016. ápr. 24. 16:49
 25/29 anonim válasza:
Vere = T Vera :D
2016. ápr. 24. 16:50
 26/29 anonim ***** válasza:
Akármilyen hosszú és intenzív szexmaratont nyom le valaki, az saját testsúlyos edzésnek talán megfelel, de össze sem hasonlítható egy intenzív súlyzós edzéssel pl.
2016. ápr. 24. 17:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Azért a súlyzós edzést kérem nem bántani, én is súlyzózok... Csak nem szeretem, amikor a szexet ledegradálják. :P
2016. ápr. 24. 17:02
 28/29 anonim ***** válasza:

Vicc :D komolyan :D

Te végigb**szhatod minden nap a káma szútrát, akkor se fog annyit érni mint egy adott izomcsoportra kidolgozott súlyzós edzés. (Mondom ezt úgy hogy már egy jó ideje nem edzek olyan rendszeresen súlyzókkal mint régen).

Vera! Nem tudom mennyi ideje edzel, de nagyon maximum 1 évet mondanék. Mielőtt széles körben hangoztatnád mondanám, hogy attól hogy valami fáj, még nem fog erősíteni. Ahogy fent le is írták, ha sz**rul fekszel vagy ülsz pár óráig is fájni fog mindened. De az izomszalag szakadás is nagyon fáj, mégse lesz 50es karod miután felépülsz. Én elhiszem hogy neked hihetetlen fárasztó volt 2-3 órát kellemesen eltölteni egy éjszaka olyan extrém körülmények között, amit én egyszerű halandó el se tudok képzelni, de ettől még nem lesz igazad. Tudod ha elmegy egy átlagember egy spartan racingre egy haladó pályára, másnap mozdulni nem fog tudni. Ez mit jelent ? Hogy a spartan racing a legjobb edzés ? Nem ez azt jelenti hogy az átlag pityu nincs felkészülve ilyesmire és baromi nehezen tud végigcsinálni egy ilyen pályát, ezért másnap fölállni nem fog tudni.

2016. ápr. 24. 18:20
 29/29 anonim válasza:
Én is le akarok fogyni de sajnos nincs kivel csináljam már, az előzőt szétnyomtam...ehhehehee :D
2017. jan. 2. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!