KOMOLYAN KÉRDEM, hogy miért mondják mindenhol, hogy a szex az egyik legjobb edzésforma?
Nem egyszer...
Nem áll szándékomban átmenni 18+-ba, így nem merülök bele a témába. Csak megismétlem, olyan pózokról beszélek, olyan intenzitással, aminek a fenntartása komoly izommunkát igényel. Nem szimpla dugásról.
Ha rosszul ülök a széken, az nem igényel izommunkát. Ennyi.
Vere: nekem priviben leírhatnál pár jó kis pózt, ígérem hogy nem jelentelek be. :D
A többieket meg úgyis jobban éreklk a súlyzókáik, hát hagyjuk meg őket a hitükben, hogy jó az nekik :D
Vicc :D komolyan :D
Te végigb**szhatod minden nap a káma szútrát, akkor se fog annyit érni mint egy adott izomcsoportra kidolgozott súlyzós edzés. (Mondom ezt úgy hogy már egy jó ideje nem edzek olyan rendszeresen súlyzókkal mint régen).
Vera! Nem tudom mennyi ideje edzel, de nagyon maximum 1 évet mondanék. Mielőtt széles körben hangoztatnád mondanám, hogy attól hogy valami fáj, még nem fog erősíteni. Ahogy fent le is írták, ha sz**rul fekszel vagy ülsz pár óráig is fájni fog mindened. De az izomszalag szakadás is nagyon fáj, mégse lesz 50es karod miután felépülsz. Én elhiszem hogy neked hihetetlen fárasztó volt 2-3 órát kellemesen eltölteni egy éjszaka olyan extrém körülmények között, amit én egyszerű halandó el se tudok képzelni, de ettől még nem lesz igazad. Tudod ha elmegy egy átlagember egy spartan racingre egy haladó pályára, másnap mozdulni nem fog tudni. Ez mit jelent ? Hogy a spartan racing a legjobb edzés ? Nem ez azt jelenti hogy az átlag pityu nincs felkészülve ilyesmire és baromi nehezen tud végigcsinálni egy ilyen pályát, ezért másnap fölállni nem fog tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!