Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » KOMOLYAN KÉRDEM, hogy miért...

KOMOLYAN KÉRDEM, hogy miért mondják mindenhol, hogy a szex az egyik legjobb edzésforma?

Figyelt kérdés
Miközben sok edző tiltja verseny előtt,illetve ha így van,akkor sok nő miért nem csinálja edzőterem meg futás helyett?

2016. ápr. 23. 15:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
#10: Nem ajánlom fel az ellenkezőjét! ;) :D
2016. ápr. 24. 11:43
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőnek írtam, nem neked :) Aki kérdez annak szívesen válaszolok, de inkompetensekkel nem vitatkozom a témában.
2016. ápr. 24. 12:40
 13/29 anonim válasza:
73%

Lehet hogy a szőrt pöndörgetve nem fárad el az ember nagyon komolyan....

Na de azért, hogy most akkor Vera attól lett inkompetens, mert sokkal intenzívebb és fantáziadúsabb szexuális életet él, mint amilyent a többi válaszoló akár csak elképzelni is tudna magának???

HAHAHAHAHA :D :D :D

2016. ápr. 24. 13:28
 14/29 anonim ***** válasza:
:)
2016. ápr. 24. 14:23
 15/29 anonim ***** válasza:
72%
Fiatal koromból emlékszem rá, hogy verekedés és verekedés közt óriási különbség tud lenni. Ellenfele válogatja. Így van ez a szexben is. Van, akivel csak langymeleg dagonya, és van akivel végkifulladás.
2016. ápr. 24. 14:37
 16/29 anonim ***** válasza:
jó azért könyörgöm most jó így elpoénkodni, de ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a szex ugyanolyan hatékony lehet, mint egy 5 fázisú konkrét izomcsoportra irányuló erőnléti edzés fél óra sparringgal a végén ?
2016. ápr. 24. 15:06
 17/29 anonim válasza:

Magyar Honvéd, te túl sok brómos teát ittál? :D

A szex is adott pózban konkrét izomcsoportokra irányul, pld farizom, comb, vádli vagy kar... és annyi fázisú, ahány menetig bírja az ember. Pld 20 évesen 5 fázisú, 40 évesen 2 fázisú.

2016. ápr. 24. 15:40
 18/29 anonim ***** válasza:
58%

#16: Nem a mindennapos szexről beszélek... Sőőőőt! Hogy őszinte legyek, pár éve már nekem sincs benne részem. Úgyhogy edzek. :D

Komolyra fordítva: egy erőnléti edzést bármikor megismételsz egy héten belül (ilyen szempontból hatékonyabb)... egy olyan szexet, amiről én beszélek, nem biztos.

Ha lenyomok délelőtt egy súlyzós edzést (rendesen, tehát nem legyezgetős), és aznap délután még elmegyek egy spinracing órára, utána másnap még be tudok menni dolgozni (na jó, az izmaimat azért érzem).

Anno egy ilyen szex után másnap nem tudtam kikelni az ágyból... és ezt értsd szó szerint! Egy 100 km-es kerékpártúra nem fáraszt le így.

Nem kell komolyan venni... simán el tudom képzelni, hogy vannak olyanok, akiknek fogalmuk sincs, miről beszélek.

Nem mindenki alkalmas rá, és aki igen, az sem mindenkivel... Eleve vannak olyan pozitúrák, aminek már a fenntartása is komoly izommunkát igényel. De nem részletezem. :)

2016. ápr. 24. 15:49
 19/29 anonim ***** válasza:

Megnézem, mikor lesz ilyen combotok a dugástól :)

[link]

2016. ápr. 24. 16:09
 20/29 anonim ***** válasza:

Attól, hogy 1x összejött egy szex, amibe teljesen elfáradtál, és begörcsöltél tőle a szex még rossz edzésmódszer. Ahogy mondtam, ezt egy kényelmetlen széken ücsörgéssel is el lehet érni, hogy 4 óra után rosszabb állapotban vagyok, mint egy maraton után, fáj mindenem, izomlázam van, de ettől a széken ücsörgés sem edzés.

Lehet persze primitív választ adni, hogy "akinek még nem volt benne része, az nem is tudja, hogy milyen", de ennyi erővel én meg mondhatom, hogy akinek még nem volt széken ücsörgésben kapott izomlázban része, az nem is tudja, hogy milyen kemény, de persze ettől a székben ücsörgés még nem lesz sport.

A szex baromi kevés kalóriát éget valójában, és attól, hogy az ismétlődő mozdulatoktól meg attól, hogy nem figyelsz közben arra, hogy mit hogyan csinálsz fáj mindened még nem lesz jó edzés. A jó edzés lehet fájdalmas, de a fájdalom önmagában != jó edzéssel.

2016. ápr. 24. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!