Amiben jól érzed magad futás közben, kényelmes. Én szeretek simán pamut boxerben és melegítő nadrágban futni, és soem volt baj amíg pamut pólóban futotam sem csak az nagyon meleg tud lenni és sok vizet fel tud venni, ezért a felsőimet már lecseréltem sportruházatra.
Amúgy kicsi távoknál tökmindegy, neked kényelmes legyen, nagy távoknál meg szintén kb. mindegy mert nincs jó ruha csak kevésbé rossz.
A pamutba izzadástól frankó bőrbetegségelre lehet számítani...
Megfelelő futóruházatban kell futni, nem kell megilyedni, hogy ezek műszálasak...
A pamut meg stb felszívják és bent tartják az izzadtságot, ami egyenes út a kihüléshez, vagy nyáron a dög melegben a lellemetlen szaghoz meg a bőrgombához...
A megfelelő futó sportruházat pedig úgy van kitalálva, hogy az izzadtság minél előbb átjusson rajta, hogy aztán el tudjon párologni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!